Horoscop 21 – 27 martie 2022. Săptămână grea pentru nativii din această zodie. Ce îi așteaptă

Iancu Andreea 18.03.2022, 19:30
Horoscop 21 – 27 martie 2022. Săptămână grea pentru nativii din această zodie. Ce îi așteaptă

Săptămâna ce urmează se anunță una dificilă pentru o parte dintre nativii din zodiac. Horoscopul din perioada 21 – 27 martie 2022 se anunță unul marcat de influența lui Mercur, planeta responsabilă pentru comunicare și gândire. Aceasta urmează să formeze două conjuncții, cu Jupiter și Neptun, fapt care va aduce înțelepciune mai multă zodiilor. Careul format cu Luna Neagră va aduce însă confuzie. Iată previziunile pentru perioada următoare, în funcție de zodie.

Horoscop 21 – 27 martie 2022. Ce vești primesc nativii în săptămâna ce urmează

Planeta Mercur se va muta duminică în zodia Berbec, astfel că horoscopul din perioada 21 – 27 martie 2022 va fi influențat de această poziție. Astrologii recomandă să ne concentrăm atenția pe acțiunile noastre, în contextul în care Marte urmează să formeze un careu cu Uranus. Este posibil ca acțiunile noastre să fie influențate, iar atitudinea să se schimbe în una rebelă, conform previziunilor astrologului Mădălina Manole, pentru ego.ro.

Horoscop 21 - 27 martie 2022
Horoscop 21 – 27 martie 2022

Berbec/Ascendent Berbec

Săptămâna 21 – 27 martie 2022 aduce nevoia de mai mult control pentru acțiunile Berbecilor, existând un risc ridicat de accidentare din pricina neatenției. De asemenea, administrarea finanțelor ar trebui să fie o prioritate pentru acești nativi, la fel ca și desprinderea de trecutul dureros, de care trebuie să se desprindă.

Taur/Ascendent Taur

Toată săptămâna care urmează este caracterizată de agitație în plan profesional și ar putea exista reacții exagerate față de superiori. Pe de altă parte, Taurii trebuie să aibă grijă la sănătate și la investițiile financiare. Planurile de viitor sunt de bun augur în această perioadă, însă alege-le pe cele realiste.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Iluziile de până acum urmează să dispară în săptămâna următoare. Totuși, este indicat să le accepți și să realizezi care este parcursul pe care trebuie să îl urmezi în viață. Cu planurile de viitor puse la punct, vei putea porni pe o nouă cale.

Rac/Ascendent Rac

Racii trebuie să acorde o atenție sporită persoanelor din jurul lor. Pot pierde resurse esențiale din cauza lor. Pe de altă parte, ai grijă la sfaturile spirituale pe care le urmezi. Chiar și așa este un moment oportun pentru a te cunoaște mai bine, evoluția spirituală și profesională fiind încurajate.

Leu/ Ascendent Leu

Noi perspective și orizonturi se dezvăluie în zilele următoare. Leii pot experimenta unele situații dificile în cuplu și ar trebui să nu se mai preocupe atât de mult pentru alții, ci mai degrabă să se concentreze pe propria persoană. Chiar dacă ar putea pierde ceva, nu ar trebui să își facă griji pentru că golul va fi umplut de Univers.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Toleranța este la cote maxime în această perioadă, Fecioarele renunțând pentru un timp la critici și apelând la iertare. Acest comportament duce la o consolidare a relației de cuplu. De asemenea, și în plan profesional există avantaje, dincolo de stresul și eforturile depuse. Mare grijă la accidentări.

Balanță/Ascendent Balanță

Săptămâna 21 – 27 martie reprezintă o oportunitate pentru a face schimbări în stilul de viață, în privința alimentației și rutinei tale. Ai putea descoperi remedii pentru a vindeca unele afecțiuni. Totodată, în relația de cuplu ar putea să apară certuri din cauza viziunilor diferite.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Conflictele ar putea izbucni în această săptămână, în special cu membrii familiei. Chiar dacă te confrunți cu o stare emoțională care te bulversează, în plan sentimental poți avea de câștigat. Ești mai romantic și mai tandru, punându-ți creativitatea la bătaie în cuplu. Ai șanse să te îndrăgostești.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Vei descoperi că este important să te bucuri de siguranță materială și stabilitate emoțională. De aceea, te preocupi de casă li familie. Pe de altă parte, nu vei spune nu flirtului și aventurilor sentimentale. De asemenea, nu ar strica o perioadă de concediu sau mai multă atenție la nivelul de stres.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Atenția ta se concentrează pe casă și confortul apropiaților. Ai grijă însă la cheltuieli pentru că poți exagera cu banii. Intuiția te va ajuta însă să iei decizii înțelepte. Pe de altă parte, nu este recomandat să devii ipohondru în privința sănătății.

Vărsător/Ascendent Vărsător

În contextul astrologic actual, ai putea să faci schimbări în plan personal sau chiar în casă. Ai grijă însă la accidentări. Pe de altă parte, ar putea să te preocupe finanțele mai mult ca oricând, după ce traversezi o perioadă de inspirație. Evită însă speculațiile și fructifică aptitudinile.

Pești/Ascendent Pești

Majoritatea aspectelor acestei săptămâni au loc în zodia Peștilor. Acești nativi vor traversa o perioadă de visare și înțelepciune. Poți avea parte de momente de conștientizare, realizând care este drumul tău în viață. De asemenea, unele angajamente în relații pot fi și ele stabilite.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...