Horoscop 2023. Racii se lansează în afaceri și se concentrează pe carieră. Nativii Scorpion trebuie să facă pace cu trecutul

Astrolog Roxana Lușneac 14.01.2023, 18:17
Horoscop 2023. Racii se lansează în afaceri și se concentrează pe carieră. Nativii Scorpion trebuie să facă pace cu trecutul

Potrivit horoscop 2023, următoarele 12 luni vor aduce o serie de schimbări uriașe în viața multor nativi. Vor avea obstacole dificile de trecut, dar și oportunități de dezvoltare. Racii se lansează în afaceri și se concentrează pe carieră. Nativii Scorpion trebuie să facă pace cu trecutul. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacului.

Horoscop 2023 – Berbec

Berbecul are foarte multe dorințe în acest an si parca este mai deschis sa accepte noul în viața sa. Este adevărat că au foarte multe așteptări de la propria lor persoana, dar nu trebuie să uite să se odihnească și să învețe să aprecieze tot ceea ce au reușit să obțină, să facă, să construiască până la ce moment. Continuarea o poți viziona aici.

Taur

Taurii încep anul 2023 reconsiderandu-și prioritățile, mulți dintre ei au început să obținărăspunsurile, meritele , recunoașterea, recompensarea a ceea ce meritau de mult să aibă. Dar totul e un proces, nimic nu se întâmplă peste noapte.
Taurii se pot baza foarte mult pe conexiunea spirituală pe care au stabilit-o deja din 2022 cu Universul… Continuarea o poți viziona aici.

Gemeni

Este posibil ca 2023 să fie anul în care Gemenii vor pune mai mult accent pe imaginea lor personală la care deja lucrează mai mult, cumva este posibil să se gândească mai mult la cine își doresc să fie, la cum și-ar dori să se prezinte în lume de acum încolo.
Partenerul de viață cumva îi susține din umbră.. Continuarea o poți viziona aici.

Citește și: Previziunile lui Mercur Retrograd în 2023. Cum putem evolua într-un an al conflictelor și tensiunilor

Rac

Racii se concentrează foarte mult pe cariera în acest moment și asta vor face până în primăvară. Acolo le stă gândul ambiția și puterea. Este posibil ca mulți dintre ei să își dorească acum să deschida o noua afacere sau să încerce să fie mai independenți din punct de vedere al carierei să câștige fără să trebuiască să mai împartă cu alții. Este foarte important să nu neglijeze probleme de sănătate Continuarea o poți viziona aici.

Horoscop 2023 – Leu

Leii in acest moment se axează foarte mult pe cei din jurul lor și își doresc să se implice direct în evoluția, ajutorul si sustinerea persoanelor iubite. Este posibil chiar să pună multă presiune asupra acestora pentru a ajunge la anumite rezultate.
Deși au un cerc de cunoștințe destul de mare, este posibil ca 2022 să-i fi învățat să își selecteze mai cu grijă direcția în care își pun sentimentele. Continuarea o poți viziona aici.

Horoscop 2023. Racii se lansează în afaceri și se concentrează pe carieră. Nativii Scorpion trebuie să facă pace cu trecutul
Horoscop 2023

Fecioară

Este posibil ca în această perioadă de timp tot vă doriți să fiți mă introvertiți decât în mod normal sau să discutați toți mai puțin despre anumite planuri pe care le aveți. Câștigurile în acest an vor veni încet și bine, numai că întradevăr trebuie să depuneți un efort în plus atunci când vreți să realizați lucruri cu adevărat mărețe. Trebuie să vă gândiți că sectorul zodiei capricorn vă guvernează câștigurile prin speculatii, ceea ce înseamnă că totul vine pe muncă binemeritată. Continuarea o poți viziona aici.

Balanță

Este posibil să începi anul 2023 într-o notă ceva mai sensibilă sau mai nostalgică decât în mod normal si este posibil să îți dorești să ai o legătură cât mai mare cu casa, cu familia și să faci tot felul de lucruri pentru a-i face la randul tau pe cei dragi fericiți. Independentele Balanțele devin mult mai familiste în 2023. Continuarea o poți viziona aici.

Scorpion

Incep noul an intr-o energie ceva mai sensibilă legată de casa lor, de familie, de conexiunea cu tatăl sau de legătură cu rudele, de fapt legătură cu tot ceea ce susține pe ei din punct de vedere emoțional și energetic. Acolo trebuie rezolvate niste lucruri din trecut, trebuie acceptat un adevar, trebuie lucrat la partea de empatie, intelegere si acceptare, pentru ca tot acest sector reprezinta pentru ei un punct sensibil si trebuie sa faca pace cu el, trebuie sa fie sinceri si sa- nu uite ca in aceeasi masura cum care ii iubesc si asculta pe ceilalti, trebuie sa se iubeasca pe ei, poate chiar mai mult sa tina la propria persoana. Continuarea o poți viziona aici.

Horoscop 2023 – Săgetător

Incep anul tot dand cumva inapoi de la ce altata data ii motiva. Au multe lucruri la care trebuie sa se gandeasca, pe care sa le puna in ordine si nu sunt pregatiti sa vorbeasca deschis despre ce au pe suflet sau despre ce-si doresc cu adevarat, pentru ca toate retrogradarile ii cam tin pe loc pana la sfarsitul lunii Ianuarie. Apoi, pana in luna aprilie isi mai revin. Continuarea o poți viziona aici.

Capricorn

Acești nativi încep anul 2023 sub influență micului benefic Venus, iar pe de altă parte, sub influență restrictivului Saturn. Cumva lucrurile nu se mișcă nici pentru ei foarte rapid acum la început de an, este posibil să fi fost obligați să se adapteze unor circumstanțe nu neapărat prietenoase încă din ianuarie, dar asta nu înseamnă că așa le va merge tot anul, pentru că optimismul este acolo și vor reuși cât de curând să -și reintre în mâna și să dețină controlul asupra lucrurilor care par ca merg mai haotic. Continuarea o poți viziona aici.

Citește și: Ce culori ne atrag prosperitatea în 2023. Argintiul îți va purta noroc tot anul

Horoscop 2023 – Vărsător

Anul 2023 începe pentru voi într-o notă destul de optimistă, parcă sunteți gata să lăsați în urmă ceea ce nu va mai ajută și nu va mai este de folos, iar asta va face bine, în primul rând din punct de vedere mental, energetic.
Perioada care începe din Aprilie până la sfârșitul anului este una bună pentru a ieși din zona voastră de confort, ceea ce înseamnă că putem discuta de noi relații, noi discuții, parteneriate legate de muncă, noi planuri și idei. Continuarea o poti viziona aici.

Pești

Dacă până în aprilie încă mai profitați de protecția marelui benefic și cumva luați lucrurile așa cum vin, mai comod, pentru că în sufletul vostru știți că va fi bine orice s-ar întâmpla,că va veți descurcă, chiar și atunci când mintea mai are îndoieli. După luna Aprilie va apucați serios de treaba și începeți să folosiți această energie benefică spirituală de care beneficiați acum în scopuri mai practice. Adică începeți să îmbinați utilul cu plăcutul. Continuarea o poti viziona aici.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...