Horoscop 20-26 iulie 2020, realizat de Camelia Pătrășcanu. Vești foarte bune pentru Pești

Redacția IMPACT 20.07.2020, 09:08
Horoscop 20-26 iulie 2020, realizat de Camelia Pătrășcanu. Vești foarte bune pentru Pești

Specialistul Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul pentru săptămâna 20-26 iulie, pentru Antena 3.ro. Ce ne rezervă astrele pentru această săptămână?

Horoscop 20-26 iulie 2020
Horoscop 20-26 iulie 2020

Horoscop Berbec

Ai un star foarte bun în această săptămână. Luna trece prin acest semn și va ocupa luni și marți zona banilor. Prin urmare, vei fi foarte motivat să faci mai multe lucruri.

Horoscop Taur

Ai un început de săptămână fantastic. Dispoziția schimbată va fi în favoarea ta. Te vei adapta din mers și vei ști să te descurci din punct de vedere practic.

Horoscop Gemeni

Luni începi în forță și poți realiza multe lucruri mărețe. Desigur, te vei putea răzgândi pentru că vei vrea să scapi de niște activități sau obligații de care te-ai săturat.

Horoscop Rac

Săptămâna ta începe foarte energic, ești pus pe fapte mari. Și zona prietenilor este bine accesată de planete.

Horoscop Leu

Îți propui să realizezi multe activități astăzi însă cel mai important este să asculți de intuiția ta și de flerul tău.

Horoscop Balanță

În această săptămână vei reuși să rezolvi o bună parte din problemele de ordin financiar. Soluțiile vin de la alte persoane.

Horoscop Scorpion

Vei pune accentul mai mult pe relațiile pe care le ai cu cei din jur și asta pentru că trebuie să faci mai multe ajustări în intervale de timp, cu mai multe persoane care pleacă în vacanțe.

Horoscop Săgetător

Te vei mobiliza din punct de vedere profesional, ești pus pe hărnicie și pe fapte mari încă de luni. Miercuri și joi accentul cade pe relațiile personale.

Horoscop Capricorn

Ești foarte mobilizat, ai încredere în viitor ceea ce este foarte bine. Dispoziția ta sufletească este una foarte bună.

Horoscop Vărsător

Ai parte de o săptămână care te ajută să te concentrezi mai mult pe tine însuți. E o săptămână bună, ești într-o formă excelentă.

Horoscop Pești

Săptămâna aduce mult dinamism și mobilizare, chiar dacă asta înseamnă că vei fi pus pe câteva drumuri, încă de la început, de luni sau marți.

Urmăriți Impact.ro și pe