Horoscop 11-12 aprilie 2020. Weekend important pentru Berbeci

Redacția IMPACT 10.04.2020, 15:33
Horoscop 11-12 aprilie 2020. Weekend important pentru Berbeci

Cei pasionați să vadă ce le-au rezervat astrele pot consulta horoscopul 11-12 aprilie 2020. Previziunile astrologice pentru sfârșitul acesta de săptămână arată că anumite zodii trebuie să fie ceva mai atente. Tensiunile resimțite în familie vor avea un impact negativ, de aceea e bine să fie evitate.

Horoscop 11-12 aprilie 2020. Weekend important pentru Berbeci

Berbec

Acest weekend este unul cât se poate de important pentru nativii Berbec, din mai multe considerente. Se simt marcați de ceva vreme și simt că urmează să li se întâmple ceva măreț. Ei bine, așteptarea pare să fi luat sfârșit, pentru că în sfârșit vor afla ce plan are destinul pentru ei. Nu trebuie să se teamă de viitorul ce îi așteaptă, pentru că pot avea pare de un foarte mare succes. Trebuie să aibă doar răbdare și să depășească această perioadă, în care au avut o claritate mai mare.

Taur

Nativii Taur se străduiesc peste puteri să îi schimbe pe cei din jurul lor, după bunul lor plac, însă fără să țină cont de cum sunt de fapt aceste persoane. Vor învăța o lecție foarte importantă despre cum nu se pot aplica aceleași reguli pentru toată lumea.

Gemeni

Gemenii sunt mai concentrați ca de obicei pe tot ceea ce se petrece în viața lor. Totuși, nu trebuie să se lase copleșiți de amintiri, pentru că altfel riscă fie prinși în capcana „fantomelor” din trecut. Se pot alege cu necazuri dacă nu vor lăsa trecutul în pace, crezând că este răspunsul spre un viitor fericit.

Horoscop 11-12 aprilie 2020. Weekend important pentru Berbeci
Previziunile pentru weekendul 11-12 aprilie 2020 arată că mulți nativi pot avea probleme în familie, dacă nu își vor tempera atitudinea

Rac

Pentru Raci, sfârșitul de săptămână ce bate la ușă le va aduce clipe de mare bucurie. Chiar dacă nu sunt cele mai optimiste persoane, tot vor reuși să găsească un fir de fericire de care să se agațe, fie și dintr-un motiv aparent neînsemnat.

Leu

Nativii Leu resimt o stare constantă de iritare. Riscă însă să le transmită și celor din jurul lor această energie cu un impact negativ. De aceea, trebuie să se potolească, pentru binele lor, dar și a celor dragi. Chiar dacă altădată resimțeau mai tare starea de echilibru, acum trebuie să apeleze la răbdare și înțelegere. Sunt uneltele cu care vor depăși orice moment neplăcut.

Fecioară

Astrele le pun la mare încercare pe Fecioare, pentru că toate rudele și apropiații vor fi cu ochii pe acești nativi. De aceea, trebuie să fie mai atente, pe tot parcursul sfârșitului de săptămână, deoarece pot atinge subiecte mult prea dureroase. Au nevoie de compasiune și dacă vor decide să readucă în discuție și anumite amintiri. Nu trebuie să le facă reproșuri celor din jurul lor, fie să le răspundă la provocări, potrivit avantaje.ro.

Balanță

Balanțele au succes pe partea financiară, în această perioadă. Cu toate acestea, vor fi nevoite să depășească o mică problemă, dar pe care au amplificat-o cu mult, până ce s-a transformat în obsesie. Trebuie să știe că timpul este cel mai bun judecător și să nu se mai streseze inutil.

Scorpion

Pentru Scorpioni, perioada aceasta este una în care au ajuns să se compare prea mult cu ceilalți. Trebuie să nu pice în această capcană, pentru că este cu siguranță calea spre nefericire. O pauză în care să se deconecteze nu le va strica.

Săgetător

Săgetătorii au parte de persoane cu cele mai bune intenții, care să le ofere energia necesară, de care au foarte mare nevoie, în perioada de față. Pentru ei, casa comunicării, dar și cea în care sunt regăsite relațiile cu cei din jur sunt foarte bine conturate.

Capricorn

Pe Carpicorni nu trebuie să îi cuprindă tristețea sau singurătatea, pentru că au foarte multe suflete dragi lor, aproape. Chit că vor avea senzația că au rămas total singuri, nu trebuie să rămână cu acest sentiment neplăcut prea multă vreme. E suficient să privească în jurul lor pentru a vedea cum s-au transformat relațiile cu cei din jur.

Vărsător

Vărsătorii ajung să îi suspecteze pe toți de intenții mincinoase și că le sunt ascunse lucruri. Este o atitudine pe care nu ar trebui să o aibă prea multă vreme, fiind una total nepotrivită, mai ales în relațiile cu cei din jurul lor. Nu le va aduce niciun beneficiu dacă vor continua să pice într-o asemenea capcană.

Pești

Peștii sunt deranjați de excesele de gelozie, dar nu trebuie să uite că este, de asemenea, un semn de iubire. De aceea, câtă vreme astfel de sentimente nu sunt duse la extrem, riscând să devină obsesii, se pot bucura de ele.

Urmăriți Impact.ro și pe