Horia Brenciu și Feli, în tandrețuri. S-au pozat în timp ce erau îmbrățisați iar artistul o pupa cu patos FOTO

Stan Filon 24.10.2020, 13:20

Horia Brenciu a trecut la starea de weekend și s-a trezit cu o poftă nebună de îmbrățițări și sărutări! Vedeta le-a mărturisit că s-a trezit și cu un dor de…Feli. Așadar a căutat printre fotografii și a postat un instantaneu cu el și cu Feli îmbrățișați. Mai mult de atât, Horia Brenciu o sărută cu foc pe mai tânăra sa colegă.

Horia Brenciu și Feli au fost fotografiați în timp ce se îmbrățișau cu foc, iar artistul o și săruta

”Și ca să continuăm seria de pupături, astăzi m-am trezit cu dor de Feli…   Voi pe cine vreți să îmbrățișați azi?”, a postat Horia Brenciu alături de fotografia destul de sugestivă, pe care o puteți vedea în Galeria Foto. Cunoscutul om de televiziune și artist a fost asaltat cu avertismente din partea fanilor săi, cum că încalcă legea i nu păstrează distanțarea socială.

Horia Brenciu le-a răspuns tuturor că nu a încălcat legea, mai ales că în București s-a trecut la scenariul roșu, din cauza pandemiei de coronavirus. Artistul a recunoscut că este o fotografie mai veche, care are chiar un an de zile, adică a fost făcută înainte de toată nebunia cu pandemia de coronavirus.

Horia Brenciu o saruta pe Feli
Horia Brenciu o saruta pe Feli

Horia Brenciu a lansat și un concurs în rândul fanilor săi

Artistul a lansat astfel și un mini-concurs, orin care și-a îndemnat fanii să spună sincer pe cine ar îmbrățișa astăzi. Comentariile acestora nu s-au lăsat deloc așteptate și fiecare a spus pe cine ar îmbrățișa. Mai mult aceștia i-au umplut pagina de Facebook a artistului cu forografii cu copii și nepoți de care părinții și bunicii spun că nu se mai satură să-i pupe și să-i îmbrățișeze.

Horia Brenciu a spus la rândul său că și-a pupat copiii chiar azi dimineață. Cântărețul este căsătorit cu Alice Dumitrescu și au împreună o familie frumoasă. Horia Brenciu este un artist foarte cunoscut în România. Acum are de toate, dar lucrurile nu au stat mereu așa.

În copilărie, acesta a suferit mult. A recunoscut chiar el că face parte dintr-o familie săracă, lovită și de o nenorocire fără margini. Și-a pierdut mama când avea doar 11 ani, iar fratele său 10.

”Noi am fost o familie, cred că puțină lume știe lucrul ăsta, noi am fost o familie săracă. Mama a dispărut dintre noi când eu aveam 11 ani și fratele meu 10. Brusc, eu și tata am simțit că trebuie să reglăm anumite îndatoriri pe care le avea mama. Tata s-a ocupat cât a putut de educație și el era bucătarul în casă. (…) La Brașov, nu numai că nu se găsea nimic (de mâncare) și cozile erau de la 2-3-4 dimineața, dar se mai și stingea lumina”, a spus Horia la Vorbește lumea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...