Horia Brenciu, mărturisiri emoționante despre Toma. Cine este, de fapt, mama biologică a băiețului de 4 ani

Diana Radu 23.05.2020, 17:50
Horia Brenciu, mărturisiri emoționante despre Toma. Cine este, de fapt, mama biologică a băiețului de 4 ani

Horia Brenciu are alături de soția sa, Alice trei fetițe și un băiețel adoptat în urmă cu patru ani, pe nume Toma. Recent, artistul a făcut o serie de mărturisiri emoționante despre băiețel, dar și despre mama biologică a acestuia.

Cine este mama biologică a băiețelului lui Horia Brenciu

Artistul a dezvăluit că l-a adoptat pe Toma de la o mamă minoră care voia să facă avort. Horia Brenciu a auzit de acest caz de la o cunoștință și împtreună cu Alice a făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a o ajuta pe tânără să aducă pe lume copilul urmând să-l adopte ei. Lucru care s-a și întâmplat. Brenciu povestește că imediat după ce aceasta a născut, Alice l-a adus acasă pe Toma.

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, ‘Nu-l avortează, îl vrem noi!’. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele necesare unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a dezvăluit Horia Brenciu la „Profesioniştii”.

horia brenciu, toma, mama biologica
Familia lui Horia Brenciu

De asemenea, Horia Brenciu a mai spus că în ciuda faptului că Toma nu este sânge din sângele lui și al soției sale, ei îl iubesc la fel ca pe ceilalți copii ai lor. Despre, acest băiețel care le-a întregit familia, artistul are numai cuvinte de laudă, spune că este talentat la cântat și la fotbal.

„Toma este băiatul nostru (…). Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat fericit Horia Brenciu.

Artistul a mai spus că își va susține copilul când va mai crește dacă va dori să-și cunoască mama biologică. Însă, orice s-ar întâmpla Toma va rămâne copilul lui pe viață și îl va iubi necondiționat.

Horia Brenciu și soția s-a Alice trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din 2006, pe care și-au oficializat-o în 2014. Singurul lor copil este Mina, însă artistul le crește și le iubește precum ar fi fetele lui și pe Andreea și Maria, care sunt fetele lui Alice sin căsnicii anterioare. În 2016, cei doi l-au adoptat pe Toma, iar de atunci au simțit că familia lor este acum completă.

Urmăriți Impact.ro și pe