Horia Brenciu, controverse după ce a luat-o pe fiica lui Adi Minune în echipa sa la Vocea României

Redacția IMPACT 21.09.2019, 15:45
Horia Brenciu, controverse după ce a luat-o pe fiica lui Adi Minune în echipa sa la Vocea României

Horia Brenciu a stârnit controverse după emisiunea Vocea României, de la PRO TV, difuzată vineri, 20 septembrie. El a devenit ținta internauților după ce a apreciat momentul artistic oferit de fiica lui Adi Minune, care a decis să participe la emisiune.

Horia Brenciu a fost pus la zid după ediția Vocea României de vineri, 20 septembrie. Motivul: prestația Adrianei Simionescu, fiica lui Adi Minune, care a decis să participe la emisiunea-concurs de pe PRO TV.

Vocea României: Horia Brenciu, pus la zid după ce a luat-o pe fiica lui Adi Minune în echipă

Adriana Simionescu a interpretat piesa ”My Kind of Love – Emeli Sande” și a reușit să obțină aplauzele publicului. Mai mult, a reușit să întoarcă și un scaun – pe cel al lui Horia Brenciu, care s-a declarat bucuros să o aibă în echipa sa. 

Și ceilalți jurați i-au apreciat calitățile vocale adolescentei în vârstă de 16 ani și l-au felicitat pe Brenciu pentru alegerea făcută. Nu de aceeași părere au fost și internauții.

Horia Brenciu nu a recunoscut-o din prima pe Adriana Simionescu, dar a aflat repede că este fiica lui Adi Minune, mai ales că ea fusese recunoscută de Irina Rimes. După ce a ales-o în echipa sa, au început să vină și criticile. Mulți internauți sunt de părere că prestația ei a fost slabă.

„Care voce mă Horia? Fata o fi cântând pentru nunți, botezuri și înmormântări însă doar din descrierea videoclipului mi-am putut da seama că are nevoie de mai mult antrenament pentru notele înalte. Nu sunt nici instructor de canto, nici muzician însă în umila mea ureche muzicală, prin care mai urla din cand in cand un Soilwork, Metallica și Silbermond, a sunat ca si cum fata era strânsă de gât de-o mână a divinității, încercând să-i suprime voința de lirism vocal nesaturat“, a fost unul dintre mesaje.

Ce reacție a avut Horia Brenciu

Reacția lui Horia Brenciu a venit imediat.

“Hai sa ne reauzim in etapa următoare, de Confruntări! Poate vei avea o surpriza acolo. Oricum, multumesc pentru comentariu”, a scris artistul.

Adriana Simionescu a spus că nu vrea să cânte manele și că visează să ajungă precum Beyonce.

Vezi mai jos momentul cu piesa Adrianei Simionescu de la Vocea României:

https://www.youtube.com/watch?v=JJW7wdOwTuE

Urmăriți Impact.ro și pe