Horia Brenciu a reacționat după scandalul creat de Dan Bittman. De ce ar fi făcut, de fapt, acele declarații

Mihai Roșoiu 30.10.2020, 09:56
Horia Brenciu a reacționat după scandalul creat de Dan Bittman. De ce ar fi făcut, de fapt, acele declarații

Tot mai mulți oameni din showbiz sar în apărarea lui Dan Bittman după declarațiile controversate ale acestuia. Horia Brenciu a reacționat după scandalul creat de Dan Bittman. Vedeta ProTv susține că știe de ce solistul trupei Holograf ar fi făcut, de fapt, acele declarații.

Horia Brenciu, reacție neașteptată după scandalul creat de Bittman

Dan Bittman a stârnit un adevărat iureș cu afirmațiile legate de răspândirea coronavirusului în România. Recentele apariții ale cântărețului în spațiul public i-au atras numeroase critici. Pe lângă reacțiile negative la adresa sa, Bittman a avut parte și de susținători. Nu doar dintre oamenii obișnuiți, ci și în lumea artistică. Florin Chilian sau Connect-R sunt doar două vedete ce au dorit să-și exprime solidaritatea cu solistul trupei Holograf.

De curând, acestora li s-a alăturat Horia Brenciu. Reacția juratului de la „Mask Singer” e diferită de cele precedente. El nu se numără printre cei care consideră restricțiile anti-COVID ca fiind abuzive, însă înțelege de ce Dan Bittman a făcut acele declarații.

Horia Brenciu are o explicatie pentru iesirea lui Dan Bittman
Horia Brenciu are o explicatie pentru iesirea lui Dan Bittman

Brenciu a vorbit despre subiect la „Interviurile lui Vitalie” și a încercat să ofere o explicație pentru cele spuse de colegul său de breaslă:

Eu cu Dan Bitman am o lungă relație de prietenie. Știu multe lucruri din viața lui. Eu nu sunt omul care te șterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relație pe care nicio declarație a ta nu poate să o combată. El zice niște lucruri pe deplină motivație din frustarea pe care a acumulat-o. În urmă cu 7 luni, nu ar fi declarat asta pentru că nu simțea așa ceva. Este părerea lui, ce gândesc toți artiștii pe care îi cunosc, sunt părerile lor. Eu nu cad în plasa acestui subiect în care au căzut ei. Eu vreau să discut despre suflet, despre iubire. Nu mă ajută pe mine să cad în această plasă. Gândește-te că se va termina pandemia. Lucrul acesta se va termina. Poporul român uită, peste 2-3-4 ani”, crede Brenciu

Dan Bittman, declarații controversate

Horia Brenciu a reacționat la scandalul creat de Dan Bittman după ce acesta din urmă s-a declarat un adversar al măsurilor luate în pandemia de coronavirus.

„Mă îndoiesc de numărul de testări raportate! Viața combate aceste știri aberante. Eu ies și am ieșit și în timpul pandemiei. Văd oameni, vorbesc cu ei. Am văzut știri care-mi arătau oameni care stăteau unul peste altul la Vama Veche, la Costinești. Trebuia să fim morți de mult. Trebuia să avem sute de mii de cazuri… Este o gripă, nu este o pandemie”, spunea Bittman.

Urmăriți Impact.ro și pe