Helmut Duckadam dă cărțile pe față! Câți bani a câștigat, de fapt, în ultimii ani de la FCSB

Marian Cărăvan 30.06.2020, 10:47

Continuă contrele dintre Helmut Duckadam și Laurențiu Reghecampf. „Eroul de la Sevilla” i-a dat replica lui „Reghe”, după ce acesta l-a atacat din nou, într-o emisiune tv.

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre fostul președinte de imagine de la FCSB

Helmut Duckadam a făcut dezvăluiri după ce a plecat de la FCSB, iar printre altele a sugerat ideea că Laurențiu Reghecampf l-ar fi turnat la patronat în perioada în care acesta era antrenor. Mai mult decât atât, fostul mare portar spune că nu a fost băgat în seamă de Reghecampf, care nu l-a chemat la multe dintre evenimentele echipei.

„El a fost președinte de onoare. Nu era responsabilitatea mea ca antrenor să-l invit la ieșirile oficiale ale echipei, petrecerea de titlu… eu sunt doar antrenor. Nu președinte, nu patron, nimic. Nu-mi permit să trec peste MM, care era manager. Eu vorbeam cu MM de problemele noastre, nu m-am gândit că trebuie să-l invit pe Helmut, fiind președinte de onoare. Am încercat să-l ajut la Steaua, dar nu pot să controlez eu anumite lucruri. Nu te bagi, ca antrenor, undeva unde te depășește cumva. Eu știu anumite discuții care au fost, mereu se ajungea la bani”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf se contrează din nou cu Helmut Duckadam

Helmut Duckadam dă cărțile pe față! „Nu am cerut bani pentru deplasări!”

Surprins, dacă nu chiar deranjat de vorbele lui Laurențiu Reghecampf, Helmut Duckadam nu a întârziat să-i ofere o replică pe măsură celui ce a adus două titluri de campion echipei patronate de Gigi Becali.

„Se contrazice. El m-a invitat la primul titlu câștigat. Niciodată n-am cerut bani. Mă îndoiesc că am cerut bani pentru deplasări. Nu înțeleg la ce se referă. Nici măcar salariul meu nu l-am negociat la FCSB. Cât mi s-a oferit, atât am acceptat. Rețineți, în zece ani nu am primit niciodată primă pentru titlu sau calificări în grupele europene”, a spus Helmut Duckadam.

Acesta a dezvăluit și ce relație avea, de fapt, cu MM Stoica.

„Cu Mihai Stoica n-am avut o relație extraordinară. A fost o perioadă când el, într-adevăr, era cel mai puternic din club”, a mai precizat Helmut Duckadam, la Digi Sport.

Helmut Duckadam și-a dat demisia din funcția de președinte de imagine al FCSB, după ce ajunsese să aibă un salariu de 2.000 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe