HBO Max produce surpriza anului, la câteva zile după lansare. Se va bate direct cu PRO TV. Vedetele care au semnat cu gigantul media

Andra Daoud 18.03.2022, 14:48
HBO Max produce surpriza anului, la câteva zile după lansare. Se va bate direct cu PRO TV. Vedetele care au semnat cu gigantul media

La scurt timp după lansarea în România, HBO Max anunță surpriza anului. Gigantul media va produce un show care va fi la concurență cu cele mai de succes emisiuni de pe PRO TV și nu numai. Emisiunea va debuta pe 1 aprilie, iar cei de la HBO au anunțat deja juriul și prezentatorii. Despre ce este vorba și cine va fi la cârma emisiunii.

HBO Max produce surpriza anului, la câteva zile după lansare

HBO România produce un show de talente care va fi la concurență cu Românii au talent și cu Vocea României de la PRO TV. One True Singer va fi produs de HBO, în colaborare cu casa de discuri Global Records și va fi un reality talent show. Prezentator va fi vloggerul Selly, iar pe post de coprezentatori vor fi Grasu XXL și Olivia Addams. Aceștia din urmă vor avea misiunea să îi îndrume pe concurenți.

Juriul show-ului care va avea debutul pe 1 aprilie va fi format din patru vedete – artiști și producători din industria muzicală: cântărețele Alina Eremia și Bruja, producătorul Șerban Cazan și compozitorul Alex Cotoi. Formatul presupune ca 14 tineri artiști, care au între 18 și 25 de ani, să concureze pentru marele premiu: un contract în valoare de 50.000 de euro și încă pe atât în cont.

Pe tot parcursul show-ului, cei 14 aspiranți la titlul de One True Singer vor locui sub același acoperiș și vor fi supuși la tot felul de probe, urmând să fie eliminați treptat din competiție, până când se va alege un învingător.

HBO Max produce surpriza anului, la câteva zile după lansare. Se va bate direct cu PRO TV. Vedetele care au semnat cu gigantul media
Alina Eremia, Alex Cotoi, Șerban Cazan și Bruja, juriul de la One True Singer

Ce spun jurații despre noua emisiune

Alina Eremia, Bruja, Alex Cotoi și Șerban Cazan s-au declarat nerăbdători să înceapă competiția. Ei au explicat de ce emisiunea este unică și la ce se așteaptă de la show.

Îmi plac show-urile de talente pentru că îmi oferă posibilitatea să descopăr oameni talentaţi. Sunt de părere că One True Singer este o super oportunitate pentru cei care sunt la început de drum sau care visează să facă performanţă în industria muzicală.”, a spus Alina Eremia, potrivit paginademedia.ro.

Am fost încântată să cunosc toate aceste noi tinere talente şi sunt convinsă că vor cuceri inimile oamenilor care vor urmări de acasă One True Singer. Să-mi adaug propria notă personală şi să contribui la formarea următoarei vedete din industria muzicală este, în acelaşi timp, un vis devenit realitate şi o mare responsabilitate.”, a declarat Bruja.

Este un spectacol original, un mix între talent şi reality show, în care oamenii vor avea şansa de a asista la formarea unui artist, vor face parte din călătoria lor, din transformarea lor. Sunt foarte fericit că fac parte din acest show în calitate de jurat, deoarece căutarea de noi talente a fost întotdeauna în ADN-ul meu.”, a adăugat Șerban Cazan.

Cred că niciun alt show de talente nu a făcut ceea ce facem noi la One True Singer, şi anume să expunem talentele la ceea ce înseamnă cu adevărat industria muzicală şi la toată munca grea pe care o implică, pentru că până la urmă vrem să prezentăm publicului un artist complet care livrează hit-uri.”, a concluzionat Alex Cotoi.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe