Grila de toamnă a Pro TV. Când e programată emisiunea despre căsătorii și ce se întâmplă în weekend

Stan Filon, Alexandru Teodorescu 25.08.2021, 14:16
Grila de toamnă a Pro TV. Când e programată emisiunea despre căsătorii și ce se întâmplă în weekend

Pro TV și-a prezentat grila de programe care va intra in viagoare la toamnă! Astfel, am aflat cu ce se vor delecta telespectatorii odată cu venirea toamnei, cu emisiunile lor preferate, dar și cu unele noi. Printre emisiunile noi care vor putea fi urmărite pe micile ecrane se numără una de talente, dar și o emisiune despre căsătorii.

Pro TV și-a anunțat grila de programe valabilă toamna aceasta

Televiziunea Pro TV și-a prezentat grila de programe într-un eveniment desfăşurat la Studiourile Kentauros din Bucureşti, unde a fost invitată şi presa. Televiziunea care va împlini pe data de 1 decembrie 26 de ani vine cu noutăți, toamna aceasta.

Prima noutate cu care se vor delecta telespectatorii Pro TV este emisiunea de talent SuperStar România, care îi va avea în juriu pe Smiley, Marius Moga, Carla’s Dreams şi Raluka. Producţia debutează cu primul sezon pe 10 septembrie, într-o zi de vineri și se va vedea pe micile ecrane de două ori pe săptămână: vineri şi sâmbătă.

Grila de toamna a Pro TV
Grila de toamna a Pro TV

Are debutul ”Căsătoriţi pe nevăzute”

În această toamnă are debutul și emisiunea ”Căsătoriţi pe nevăzute”, noul dating show al postului care este programat în grilă marţea, de la 21:30. ”Căsătoriţi pe nevăzute” se anunță un concurent puternic pentru celelalte emisiuni de acest gen, cum ar fi ”Mireasa” de la Antena 1 și ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D.

Cu ajutorul unor specialiști în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, cei care vor intra în acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN, pentru ca experții să le găsească sufletul pereche.

Cel mai longeviv serial din gripa Pro TV, faimosul ”Las Fierbinți”, revine ppe micile ecrane. Acesta poate fi văzut trei zile pe săptămână: luni, marţi şi joi, de la 20:30.

De asemenea, ultimul sezon din Vlad este programat tot în ziua de luni, dar de la 21:30. Sezonul doi al Masked Singer va fi, în schimb, joi de la 21:30, după ce primul sezon a fost difuzat vinerea.

Din toamnă revine și ”Visuri la cheie”, cu al 8-lea sezon. Această emisiune va fi difuzată miercurea. Tot atunci va fi şi un nou sezon din ”Pe bune?!”, cu Andi Moisescu în postura de prezentator.

Iată grila Pro TV în Prime-Time, pe zile:

  • Luni: Las Fierbinţi, de la 20:30 şi serialul Vlad, de la 21:30
  • Marţi: Las Fierbinţi, de la 20:30 şi Căsătoriţi pe nevăzute, de la 21:30
  • Miercuri: Visuri la Cheie, de la 20:30 şi Pe bune?!, de la 22:30
  • Joi: Las Fierbinţi, de la 20:30 şi Masked Singer, de la 21:30
  • Vineri: SuperStar România, de la 20:30
  • Sâmbătă: SuperStar România, de la 20:00 şi Filmul Pro, de la 22:30
  • Duminică: Filmul Pro, de la 20:00
Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...