Greșeala pe care a făcut-o tatăl Andreei Bălan după ce artista a vândut apartamentul familiei. Bărbatul a recunoscut tot (Exclusiv)

Badea Violeta 27.01.2022, 19:03
Greșeala pe care a făcut-o tatăl Andreei Bălan după ce artista a vândut apartamentul familiei. Bărbatul a recunoscut tot (Exclusiv)

Relația dintre Săndel Bălan și fiica lui, Andreea Bălan, s-a mai îmbunătățit în ultimii ani. Cunoscutul compozitor a suferit foarte mult din cauza faptului că Andreea declara prin presă că nu i-a dat banii cuveniți din cântările trupei Andre. Pentru a-și spăla păcatele, tatăl blondinei a decis să-i ofere fiicei sale apartamentul cu trei camere, din Ploiești. Artista a vândut însă imobilul. Iată ce greșeală a făcut ulterior bărbatul!

Ce a făcut tatăl Andreei Bălan după ce artista a vândut apartamentul

În urmă cu doi ani, Andreea Bălan a vândut apartamentul familiei din Ploiești. Ulterior, tatăl ei a luat o decizie pe care o regretă acum. Celebrul compozitor și-a cumpărat o garsonieră situată în centrul orașului.

Săndel Bălan nu a reușit deloc să se acomodeze cu noua locuință. Ca printr-un miracol, acestuia i s-a ivit, la un an distanță, oportunitatea de a se muta înapoi în același bloc, alături de vecinii lui pe care îi cunoaște de-o viață întreagă și cu care are o relație excelentă.

„Am stat un an în garsonieră, dar nu mă adaptasem. Cum am aflat că a fost scos la vânzare un apartament în blocul în care am locuit, la același etaj și pe același palier, l-am și cumpărat. Înainte stăteam la apartamentul 14, acum stau la 15.

Așa a aranjat Dumnezeu lucrurile și am revenit în bloc. Am două camere, un spațiu generos, de 100 mp.  Garsoniera din centrul orașului Ploiești am închiriat-o, ca să nu mai stau cu grija ei”, a declarat Săndel Bălan pentru Playtech.ro.

Andreea Bălan a împlinit azi 37 de ani. Mărturisiri din perioada Andre
Andreea Bălan și Andreea Antonescu, alături de impresarul lor, Săndel Bălan

Săndel Bălan și-ar dori să se mute în fostul său apartament

Tatăl Andreei Bălan a declarat că și-ar dori ca, într-o bună zi, să se mute în fostul său apartament, unde a locuit alături de fiica și de soția sa. În prezent, Săndel Bălan a mărturisit că imobilul este locuit de o femeie și fiica ei.

„Poate că, într-o bună zi, voi putea cumpăra din nou vechiul meu apartament, acum acolo stau o femeie și fiica ei. Dacă ele vor dori să vândă, cumpăr, evident. Eu sunt într-o relație foarte bună cu vecinii, nu întâmplător am revenit în bloc.

De multe ori, când am ajuns acasă, m-am dus să bag cheia în vechiul apartament, unde am locuit cu Andreea și cu soția”, a declarat compozitorul.

Amintim faptul că Săndel Bălan s-a ocupat multă vreme de trupa Andre. El este cel care s-a ocupat de cariera fiicei sale la începuturile formației.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...