Greșeala care i-a adus pe doi tineri din Australia pe meleaguri românești. Au ajuns să viziteze țara dintr-o eroare

Mihnea Tălău 10.03.2023, 16:05
Greșeala care i-a adus pe doi tineri din Australia pe meleaguri românești. Au ajuns să viziteze țara dintr-o eroare

Doi tineri australieni au vrut să viziteze Budapesta, numai că au cumpărat din greșeală biletele de avion către București. În loc de Ungaria ei au avut parte de o vacanță neprevăzută în România. Tot răul a fost spre bine, căci  la finalul sejurului, cei doi au avut numai cuvinte de laudă la adresa țarii noastre.

O surpriză mult mai plăcută

Ben Kennedy a vrut să-i facă o surpriză prietenei lui, Sophie Alice și să o ducă într-o vacanță la Budapesta. Numai că, din greșeală bilete de avion le-a luat către București.

Abia când au ajuns în rând pentru îmbarcare, cei doi și-au dat seama de greșeală făcută, după ce au văzut că pe panou scria București în loc de Budapesta.

Plecat la drum, cuplul de australieni nu a mai stat pe gânduri și au venit la București, acolo unde cumpăraseră biletele.

Cel mai bun prieten al meu care locuiește în Australia și e plecat temporar în Noua Zeelandă, a venit pe neașteptate și mi-a făcut o surpriză, nu aveam nicio idee că vine. Apoi a venit cu o altă surpriză, adică a rezervat o călătorie pentru noi în Europa de Est și, da, am ajuns în București, România”, a spus Alice.

„Sincer, București e mai frumos decât Budapesta”

Se pare însă că greșeala a fost de bun augur. Cei doi prieteni au călătorit prin țara noastră, unde au vizitat mai multe orașe și obiective turistice precum Castelul Bran. Ei au rămas impresionați de frumusețile României, pe care le-au și expus în mai multe filmulețe pe TikTok.

Un utilizator TikTok i-a transmis lui Alice că n-au pierdut mare lucru dacă n-au ajuns în Ungaria: „Sincer, București e mai frumos decât Budapesta”.

„România este cel mai subapreciat loc din toate țările în care am fost – există atât de multe lucruri de făcut acolo! S-a întâmplat dintr-un motiv”, a comentat un alt intronaut, potrivit rotilianul.ro.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...