Grav accident rutier la Aninoasa, Dâmbovița. Un microbuz care transporta copii s-a ciocnit cu un autoturism. Două persoane au decedat

Stan Filon 10.06.2021, 08:44

Un accident rutier cumplit a avut loc joi dimineața, în apropiere de localitatea Aninoasa, județul Dâmbovița. Un autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz plin de copii. Din primele informații, două persoane au fost declarate decedate.

Accident grav între un autoturism și un microbuz plin de copii în Dâmbovița, în localitatea Aninoasa

ISU Dâmbovița a anunțat accidentul, dar și faptul că două persoane au rămas încarcerate după impactul dintre autoturism și microbuz. „Din informațiile preliminare, există 2 persoane încarcerate inconștiente (șoferul și un pasager din microbuz). În microbuzul implicat au fost 9 copii evacuați de la locul accidentului, până la sosirea echipajelor de intervenție.

Trei dintre aceștia au plecat de la locul intervenției cu alte mijloace, iar ceilalți șase se aflau la aproximativ 200 m de locul accidentului. Aceștia din urma sunt în curs de evaluare medicală la fața locului. Pentru gestionarea situației și acordarea asistenței medicale de urgență victimelor, la locul evenimentului acționează 2 ambulanțe SMURD, 4 ambulanțe SAJ, 2 echipaje de descarcerare, 2 mașini de stingere”, a transmis ISU Dâmbovița.

Două persoane au murit în urma coliziunii

Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru cele două persoane încarcerate, fiind declarat decesul. Traficul rutier este oprit în totalitate, în apropiere de localitatea Aninoasa, fiind deviat pe străzi din localitate, pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

Cei 9 copii care se aflau în microbuz au fost transportați la spital. 6 dintre ei au fost transportați la spital de echipajele SMURD și SAJ, iar ceilalți trei au ajuns la Urgențe cu mijloace proprii, până la sosirea forțelor de intervenție.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...