Grav accident de circulație în localitatea doljeană Leu. Din păcate, doi bărbați au decedat

Alexandrina Toader 29.06.2021, 17:08

Grav accident de circulație în localitatea doljeană Leu. Două persoane au decedat marți după-amiaza, în urma unui grav accident de circulație, care a avut loc în localitatea doljeană Leu. Polițiștii și pompierii doljeni au fost solicitați să intrevină marți după-amaiza pe DN 6 Craiova – Caracal, pe raza localității Leu, la un accident rutier în care au fost implicate două TIR-uri și două autoturisme.

Grav accident de circulație în localitatea doljeană Leu

Impactul dintre mijloacele de deplasare a fost atât de puternic, încât două persoane aflate într-unul dintre autoturisme au rămas încarcerate între fiarele contorsionate și a fost nevoie de intervenția pompierilor. Din păcate însă, la sosirea echipajelor de salvare, cele două persoane prezentau leziuni incompatibile cu viața, iar medicii au declarat decesul acestora, în ciuda manevrelor de resuscitare. Este vorba de un barbat de 60 de ani și de o femeie de aceeași vârstă, ambii din Craiova și pasageri în același autoturism.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță, dar și echipe de la SMURD, Descarcerare sau poliția rutieră. Polițiștii au stabilit, din primele cercetări, că impactul a avut loc între o Skoda și un TIR, acesta din urmă fiind proiectat într-un alt ansamblu format din cap tractor și remorcă. Se pare, din primele cercetări, că șoferul autoturismului Skoda a intrat pe sensul opus de deplasare și a lovit frontal primul TIR.

Grav acciddent de circulatie in localitatea doljeana Leu
Accident de circulatie in Leu

Conducătorul unui autoturism marka Skoda Octavia a circulat pe sensul opus de deplasare, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule format din cap-tractor și semiremorcă. În urma impactului dintre aceste două autovehicule, ansamblul auto a fost proiectat în alt ansamblu auto care venea din aceeași direcție de deplasare, iar acest ansamlu a fost lovit în partea din spate de un alt autovehicul. În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului autovechiculului marca Skoda și a soției acestuia, pasagera din locul dreapta față. În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, a declarat Paul Boruz, inspector Serviciul Poliției Rutiere Dolj.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Traficul rutier a fost oprit pe un sens, mai bine de două ore, iar circulația s-a desfășurat pe un singur fir, cu restricții, fiind necesară prezența polițiștilor pentru fluidizarea traficului.

Urmăriți Impact.ro și pe