Grădini de vedete. Cum arată curtea casei Andreei Bănică, după ce a investit o mulțime de bani în grădină. Galerie Foto

Daria Petrescu 06.06.2020, 10:18

Casa Andreei Banica este una frumoasă, special și încărcată de emoție. Pentru interior, vedeta a ales lemnul și întotdeauna a apelat la ajutorul unui specialist, pentru ca totul să iasă perfect. Și curtea vedetei este plină de viață. Verdeață și multe flori, cee ace face ca spațiul să fie unul de vis. Andreea Bănică a investit o sumă generoasă în grădina familiei.

Casa și grădina Andreei Bănică este una deosebită

În interior, Andreea Banică a preferat un decor clasic, din care nu pot lipsi parchetul de lemn, covorul persan și tapetul cu model elegant.

Mobila de lemn rămâne alegerea cea mai potrivita pentru o casă decorată in stil clasic, fiind impunător, însă și foarte primitor. Casa Andreei Bănică este amenajata cu drag si atentie, iar acest lucru se vede inclusiv din imaginile cu gradina vedetei, o adevarată oază de relaxare.

Grădina Andreei Bănică este o adevărată oază de relaxare
Grădina Andreei Bănică este o adevărată oază de relaxare

Cu un bun gust, locuința vedetei este situată într-un cartier rezidențial din Comuna Pantelimon. Artista a apelat la sfaturile unui specialist feng-shui pentru redecorarea casei. La sugestiile pe care acesta i le-a dat, cântăreața și soțul ei au aranjat anumite obiecte din casă tocmai pentru a atrage mereu energie pozitivă.

Inclusiv parchetul din casă este în stil vechi, la fel că cel din apartamentele de altă dată din România. Dar se potrivește extraordinar cu toată mobilă care este pe aceeași tema. De altfel întreagă atmosfera a casei este în stil baroc.

Casa vedetei este mobilată în stil clasic
Casa vedetei este mobilată în stil clasic

Această este completată și de obiectele decorative pe care artista și soțul ei le-au achiziționat de prin întreagă lume. Andreea mărturisește că mereu când mergea în concerte sau în vacanță, și avea timp de cumpărături, se uită prin magazinele cu atntichitati tocmai pentru a mai lua ceva care să îi înfrumusețeze casă. Poate unora nu le place stilul vechi, dar pentru Andreea și soțul ei Lucian această este locuința pe care și-au dorit-o.

Despre Andreea Bănică

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste de la noi. Este căsătorită cu Lucian și au împreună doi copii. A debutat în muzică, după ce s-a făcut remarcată la Festivalul Mamaia din 1998. Alături de Claudia Pătrășcanu și Iulia Chelaru a pornit prima trupă de fete – Exotic.

Prima lor piesa a fost „Sexy” și a avut un succes uriaș. În cei doi ani de activitate Exotic a lansat 3 single-uri („Uită-mă”, „Sexy” și „Un sărut”). Toate însoțite de videoclip, și a înregistrat 2 albume: Sexxy și Pasional.

Mereu a oferit piese de mare succes și asta se datorează faptului că s-a implicat activ la crearea lor și a muncit cot la cot cu Laurențiu Duță, Marius Moga și Sandy Deac. Printre colaborările cu staruri avute până în 2007 se numără trupa Simplu, Laurențiu Duță și Taraful din Clejani.

Andreea Bănică lansează la începutul anului 2008 un nou videoclip, realizat la piesa „Încredere”. A  fost regizat de Dragoș Buliga și demarează lucrările pentru un nou album.

Cariera sa muzicală trece pe locul doi în 2009, deoarece așteaptă venirea pe lume a fiicei sale. Deși nimeni nu se aștepta să lanseze ceva înainte să nască, artista lansează la jumătatea lunii martie un videoclip la piesa „Le Ri Ra”.

Urmăriți Impact.ro și pe