Google, Gmail și Youtube au picat! Milioane de oameni nu-și pot accesa conturile. Ce se va întâmpla cu ele

Andreea Bisinicu 14.12.2020, 14:44
Google, Gmail și Youtube au picat! Milioane de oameni nu-și pot accesa conturile. Ce se va întâmpla cu ele
Google, Gmail și Youtube au picat! Milioane de oameni nu-și pot accesa conturile. Ce se va întâmpla cu ele. Acestea sunt unele dintre cele mai populare aplicații și servicii din întreaga lume. Utilizatorii speră să poată reveni cât mai repede la normal.

Google, Gmail și Youtube au picat!

Google, Gmail și YouTube au picat în această dimineață. Potrivit DownDetector, problemele au început în jurul orei 11:56 GMT și afectează utilizatorii din întreaga lume. Google nu a comentat încă problemele. În Gmail, un mesaj de eroare spune: „Hopa … sistemul a întâmpinat o problemă – reîncercare”.
Și pe YouTube apare o imagine de desene animate a unei maimuțe, care spune pur și simplu: „Ceva nu a mers bine …” Dintre cei care au raportat probleme cu YouTube, 54% dintre utilizatorii platformei video au spus că nu pot accesa site-ul, 42% nu pot viziona videoclipuri și 3% se luptă, în continuare, să se conecteze, scriu cei de la mirror.co.uk.
Dintre cei care au raportat probleme cu Gmail, 75% dintre oameni nu s-au putut conecta, 15% nu au putut accesa site-ul și 8% nu au primit mesaje. Câțiva utilizatori frustrați au mers pe Twitter pentru a întreba ce se întâmplă.

Gmail, Google Drive și YouTube, într-o anumită perioadă de timp, nu trebuie să se întâmple. Ceva nu a mers foarte bine la turnurile Google.

Gmail nu mai funcționează pentru nimeni altcineva? Atât conturile mele personale, cât și cele de serviciu dau 502.

Așa arată, oare, apocalipsa digitală?

Youtube a picat in Romania
Youtube a picat in Romania

Elevii nu mai au cum să facă orele online

Nu este prima dată când Google întâmpină probleme în ultimele luni. În august, Gmail a scăzut pentru oamenii din întreaga lume, din cauza problemelor cu serverele Google. Mai mult de atât, sistemul de învățământ din România este la fel de afectat de această defecțiune. Google Classroom este picat și el, iar asta înseamnă că elevii nu mai au cum, momentan, să susțină orele online.

Nu doar elevii se plâng de faptul că Google a picat, ci și majoritatea persoanelor care lucrează în domeniul online, în special în această perioadă, în plină pandemie. Conform celor de la downdetector, utilizatori din toate colțurile globului se plâng de faptul că nu mai pot accesa serviciile celebrului motor de cautare. Google este picat, conform utilizatorilor, în Marea Britanie, România, Malaysia, Portugalia, Vietnam, Brazilia, Cipru, Nepal, Serbia, Polonia, Suedia și Finlanda.
La ce banci din Romania poti plati cu Google Pay
La ce banci din Romania poti plati cu Google Pay

Ce bănci din România vor accepta plata din Google Pay

Deţinătorii de carduri Visa emise de Alpha Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, ING Bank, Orange Money, Revolut şi UniCredit Bank pot face plăţi. Se poate face asta, cu telefonul mobil, prin Google Pay, în aplicaţiile de mobile banking. Visa a extins plăţile mobile printr-un parteneriat cu Google Pay şi şapte bănci de pe piaţa locală, România alăturându-se altor 19 ţări europene în care tehnologia este deja disponibilă.

Google Pay permite efectuarea de plăţi simplu, sigur şi rapid, atât online cât şi în magazine prin intermediul celor de la Alpha Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, ING Bank, Orange Money, Revolut și UniCredit Bank.

„Tehnologia contactless este cheia dezvoltării plăţilor mobile, România fiind foarte bine poziţionată din această perspectivă ţinând cont că infrastructura de plată este aproape în totalitate echipată cu NFC. Peste 7 din 10 carduri Visa în România pot fi folosite acum pentru a plăti cu Google Pay online, în aplicaţiile şi pe site-urile comercianţilor, în magazine la orice terminal de plată contactless sau în mijloacele de transport public. Astfel, consumatorii vor putea să se bucure de o experienţă de cumpărături mult mai simplă şi sigură atunci când îşi utilizează dispozitivul mobil”, a declarat Cătălin Creţu, General Manager pentru România, Malta, Croaţia şi Slovenia în cadrul Visa”, potrivit zf.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI