Golul din Liga 1 care a declanșat o adevărată nebunie. Ce s-a întâmplat la câteva minute după e fără precedent în România

Stan Filon, Gabriel Peneș / 27.01.2021, 18:04
Golul din Liga 1 care a declanșat o adevărată nebunie. Ce s-a întâmplat la câteva minute după e fără precedent în România

Mulți microbiști care au urmărit meciul dintre Academica Clinceni și FC Botoșani, scor 1-1, habar nu aveau ce avea să stârnească primul gol reușit de Mahmoud Al Mawas în tricoul celor de la Botoșani! La numai câteva minute după reușită, internetul a luat foc!

Golul din Liga 1 care a declanșat o adevărată nebunie

Mahmoud Al Mawas, în vârstă de 28 de ani, a primit o pasă excelentă de la Patache, în minutul 27, a intrat în careu și l-a executat pe Octavian Vâlceanu cu un șut în diagonală. Așa a reușit să restabilească egalitatea, după ce Adi Popa deschisese scorul pentru Academica Clinceni.

A fost și momentul când internetul a fost aprins pur și simplu de mesajele fanilor tânărului sirian. Acesta are mii și mii de fani, chiar dacă aceștia sunt, momentan, în Siria! Se pare că toți au ținut să-l felicite pe Al Mawas pentru prima sa reușită sub culorile lui FC Botoșani.

Golul din Liga 1 care a declansat o adevarata nebunie
Golul din Liga 1 care a declansat o adevarata nebunie

Fanii au încins imediat Internetul

Așa se face că după doar 20 de minute după marcarea primului său gol, anunțul reușitei lui Al Mawas în mediul virtual avea deja aproape 4.000 de reacții și peste 1.600 de comentarii, majoritatea din partea fanilor din Siria, pentru care atacantul lui FC Botoșani este un adevărat idol.

Oportunitatea dezvoltării unui marketing de succes în jurul sirianului a fost văzută și de patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime. Acesta a vorbit despre ce ar putea deveni pentr moldoveni jucătorul Al Mawas, mai ales că acesta a refuzat oferte mult mai bune pentru a veni în Europa.

A refuzat oferte importante pentru a ajunge în Europa

“Subiectul pare interesant, iar dacă noi știm să-l tratăm ca atare la nivel de marketing, poate fi un câștig interesant pentru FC Botoșani. Acum, foarte important, trebuie să fie și un câștig sportiv. Pare a fi un fotbalist care are valoare. Ca marketing, la câte mesaje, câți prieteni sunt pe Facebook din Siria…

Trebuie să studiem foarte bine tema asta, să vedem cum putem produce un interes financiar. Sunt absolut convins că tricourile lui Al Mawas, dacă dă 10 goluri, pot fi vândute, față de ale altor jucători, care nu au atras un astfel de interes.

Ce este interesant este că acest copil a preferat un salariu de Liga 1, față de niște bani mult mai mulți de undeva din zona Golfului tocmai pentru a intra în Europa”, declara Valeriu Iftime.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI