Gogoașe din „Trăsniții”, primele declarații despre bătălia pe care o duce cu cancerul. „Îmi fac singur 28 de injecții” (EXCLUSIV)

Andreea Bisinicu 25.11.2020, 09:35
Gogoașe din „Trăsniții”, primele declarații despre bătălia pe care o duce cu cancerul. „Îmi fac singur 28 de injecții” (EXCLUSIV)

Gogoașe din „Trăsniții”, primele declarații despre bătălia pe care o duce cu cancerul. „Îmi fac singur 28 de injecții”. Dezvăluirile actorului care trece prin drama vieții sale. Cum se simte acum artistul.

Gogoașe din „Trăsniții”, primele declarații despre bătălia pe care o duce cu cancerul

Gogoașe din „Trăsniții” are cancer. Vestea asta i-a șocat pe toți românii care urmăreau, cu sufletul la gură, serialul „Trăsniții”, savurând fiecare dintre glumele lui Constantin Zamfirescu. Pe 26 octombrie 2020, actorul a suferit o intervenție chirurgicală la rinichi. Are dureri insuportabile, își administrează singur 28 de injecții anticoagulante pe zi dar știe că trebuie să lupte cu toate puterile pentru a învinge boala nemiloasă. Din păcate, aceasta nu este singura dată când Gogoașă a fost la un pas de moarte. La naștere, actorul a suferit un accident vascular cerebral, din cauza unui malpraxis al medicului care ajuta să fie adus pe lume.

Actorul a vorbit pentru playtech.ro despre cum a descoperit, din greșeală, boala de care suferă și cum se simte după operația pe care a suferit-o la rinichi. El susține că nu a avut niciun simptom al bolii și s-a dus la un control de rutină. Constantin Zamfirescu și soția lui au o afacere cu dulciuri și el, atunci când ia o pauza de la actorie, se apucă de ornat torturi. În urmă cu două luni, Gogoașe a livrat personal o comandă la anumiți clienți care sunt patronii unei clinici private. Și pentru că proprietarii instituției medicale i-au oferit un control gratuit la analize, actorul s-a programat deîndată pentru un control de rutină. Acolo a descoperit că are o tumoare malignă la rinichi, după ce doctorul urolog l-a trimis să facă un CT cu substanță de contrast:

„Mi-a căzut cerul în cap! Acest tip de cancer este parșiv, nu răspunde la chimioterapie. Singurul simptom este sângele în urină. Eu nu am avut așa ceva. Am avut noroc căci l-am descoperit foarte la început, era de dimensiunea unei prune. Tot la clinică am făcut și testul covid, a ieșit negativ, iar apoi am fost internat spitalul de urologie. A fost o intervenție laparascopică, vineri m-au internat, luni m-au externat. Revenirea însă după operație a fost foarte grea. Mi-au făcut anestezie pe bază de opioide, iar organismul meu a reacționat rău. Am vomitat o zi întreagă, mi-am vomitat și ficații. La un moment dat, au ridicat patul la 45 de grade și mi-au pus o tăviță pe piept. La naștere am avut un accident vascular cerebral și probabil de aici efectul a fost că vomam. Acesta a fost momentul cel mai greu.”, a povestit Gogoașe pentru playtech.ro

Constantin Zamfirescu zis si Gogoasa, alaturi de colegii sai din serialul Trasnitii
Constantin Zamfirescu zis si Gogoasa, alaturi de colegii sai din serialul Trasnitii

Medicii i-au dat speranță de viață 92% de cinci ani

Actorul mărturisește că, deși acum se simte puțin mai bine, a trecut prin momente îngrozitoare și nu dorește ca nimeni să treacă printr-o asemenea experiență. A slăbit opt kilograme după operație și își administrează singur 28 de injecții anticoagulante în fiecare zi. Dar asta nu-l doboară pe Constantin Zamfirescu. Își păstrează același zâmbet pe buze și rămâne optimist, deși există șanse ca boala să recidiveze. Doctorii i-au spus că speranța la viață este de 92% la cinci ani și nu poate apela la chimioterapie deoarece acest tip de cancer nu răspunde la asemenea tratament.

„M-am înscris la oncolog, deși tumora a fost scoasă, există riscul de recidivare pentru că a fost puternic vascularizată, poate să migreze cancerul și se poate stabili la plămâni. Am un regim alimentar foarte strict , nu am voie proteine vegetale ( mazară, linte sau ciuperci), foarte puține lactate, ouă, carne- aproape deloc. Ca și tratament numai injecții anticoagulante, trebuie să fac 28 de injecții  câte una pe zi, am făcut deja 24, mi le fac singur. Nu, nu o fac chimioterapie pentru că nu răspunde cancerul la acest tip de tratament. Mi s-a spus că speranța de viață e de 92 % la 5 ani. Insuficiența renală se poate instala oricând. Eu stau acum cu sabia lui Damocles deasupra capului.”, a declarat Gogoașe pentru playtech.ro

Urmăriți Impact.ro și pe