Gluma făcută de Florin Călinescu despre Gina Pistol chiar pe scena Românii au talent. Smiley n-a avut ce să mai zică

Iancu Andreea, Mihai Ianoși 16.04.2021, 20:37
Gluma făcută de Florin Călinescu despre Gina Pistol chiar pe scena Românii au talent. Smiley n-a avut ce să mai zică

De starea de bine a juraților emisiunii de la Pro TV nu se ocupă doar concurenții care urcă pe scenă. Glumețul actor Florin Călinescu a stârnit hohote de râs la masa juriului de la Românii au talent, în ediția din această seară, după ce a făcut o glumă despre Gina Pistol, partenera lui Smiley. Și el parte din discuție, cântărețul a rămas fără cuvinte la auzul vorbelor colegului său de emisiune.

Florin Călinescu, glumă neașteptată despre Gina Pistol. Smiley a rămas fără replică

În timpul filmărilor de la Românii au talent, pe când Smiley nu devenise încă tătic, jurații au încercat să îl pregătească pe artist de momentele ce vor urma după nașterea fetiței sale. Astfel, în ediția 21 din sezonul 11 a show-ului de talente, cei trei membrii de la masa juriului, mult mai experimentați când vine vorba despre subiectul copiilor, i-au oferit sfaturi viitorului tătic. Printre poveștile despre prințese și desene animate, Florin Călinescu a făcut și o glumă despre Gina Pistol, partenera lui Smiley.

Viața privată a lui Smiley a fost dezbătută la masa juriului de la Românii au talent, colegii artistului lansându-se în comentarii și sfaturi despre noua experiență pe care o trăiește proaspătul tătic. După ce a fost avertizat de către Andra că urmează să devină un adevărat as la subiectul prințese din desene animate, Smiley a fost surprins de gluma lui Florin Călinescu la adresa celei care i-a adus pe lume primul copil.

Ușor, ușor o sa înveți toate desenele animate cu prințese. O să povestești fără să vrei de prințesa Sofia, de Elena din Avalor, l-a prevenit Andra, aprobată de Alexandra Dinu.

Smiley a rămas fără cuvinte la gluma lui Florin Călinescu
Smiley a rămas fără cuvinte la gluma lui Florin Călinescu

Dialog savuros la masa juriului. Cum crede Călinescu că a primit soacra lui Smiley vestea că Gina formează un cuplu cu artistul

Bucurându-se de o imaginație bogată, Florin Călinescu a intrat în discuția despre viața de familie a lui Smiley și a adus zâmbetul pe buze colegilor săi de juriu. Actorul și-a exprimat părerea despre cum vede el momentul în care Gina i-a mărturisit mamei sale că formează un cuplu cu Smiley. Făcând referire la posibilele preferințe muzicale ale femeii, evident de o altă generație decât colegul său jurat, Călinescu l-a comparat pe cântăreț cu artiști precum Fuego sau Cătălin Crișan, creând un moment amuzant, gustat chiar și de Smiley, care însă a rămas fără replică.

Andra: „Primele luni nu sunt ușoare. Colicii și toate cele…”

Florin Călinescu: „Eh, până la un an doi se duce la Pitești aia mică, mai stă și pe acolo.”

Smiley: „E ușor, nu cred că va fi atât de greu.”

Florin Călinescu: „Ea are părinți? De unde sunt, din București?”

Smiley: „Da, din București. Ei sunt în București.”

Florin Călinescu: „Altceva era Fuego. Soacră-sa să fi zis – da, și Smiley e drăgut, dar Fuego, Cătălin Crișan, ăștia, Enache, adică ăștia care cântă, știi?”

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...