Giulia Nahmany, umilită total de Gabriel Toader la Ferma. S-a lăsat cu lacrimi la PRO TV

Ana Anitoiu 22.10.2020, 14:50
Giulia Nahmany, umilită total de Gabriel Toader la Ferma. S-a lăsat cu lacrimi la PRO TV

Giulia Nahmany a fost umilită total de Gabriel Toader la emisiunea ”Ferma. Orășeni versus săteni”, de la PRO TV. S-a lăsat cu lacrimi.

Cum a fost umilită Giulia Nahmany de Gabriel Toader, la Ferma

Se pare că Gabriel Toader nu uită și nu iartă! După ce fermierul-șef Augustin Viziru l-a ales drept duelistul săptămânii, Gabriel Toader a luat o decizie incredibilă.

El a ales-o pe Giulia Nahmany ca partener de întreceri, cea cu care s-a înțeles bine în perioada petrecută în pădure, în echipa bandiților.

“În momentul în care vii cu fratele tău la masă și încerci să scapi de fratele tău pe drum… nu prea mai e frăție. (…) Ori mergem cap-coadă, ori ne rupem la jumate. Eu nu pot să o accept. Fără supărare”, și-a motivat Gabriel Toader alegerea.

El a precizat că Giulia Nahmany l-a dezamăgit cu comportamentul ei, de când ei doi erau fermieri-șefi. Gabi Toader a precizat că l-a deranjat faptul că ea nu a recunoscut ce greșeli a făcut în acea perioadă.

Giulia Nahmany, la emisiunea Ferma, de la Pro TV
Giulia Nahmany, la emisiunea Ferma, de la Pro TV

Cum a reacționat Giulia Nahmany, după decizia lui Gabriel Toader

După ce a auzit ce decizie a luat Gabriel Toader, Giulia Nahmany a izbucnit în lacrimi și s-a declarat surprinsă.

“Nu îmi vine să cred că ai făcut asta. De ce să mă alegi pe mine? Eu nu i-aș fi făcut niciodată asta lui Gabi, mai ales că am trecut prin atâtea împreună”, a spus ea, printre lacrimi.

De altfel, din cauza Giuliei Nahmany, Gabriel Toader a simțit nevoia să se retragă. El a susținut că o parte din ura celorlalți față de el a fost cauzată de ea.

”Doamne, nu vreți să știți prin ce am trecut! «Trebuie să stă un pic jos», «Trebuie să mă odihnesc». Nu poți așa. N-ai cum! I-am spus: «Hai să scoatem apă». Ea a întrebat: «Dar de ce să scoatem noi apă? Să punem pe cineva». Ea tot îmi pasa, ca să scot eu pe gură.

«Să ne facă cineva curat în cameră». Asta a fost cea mai tare. Am tras-o după mine și am făcut-o să uite, pentru că dacă o făceam și pe asta, chiar ieșea urât rău. «Viviana? Apă ai? Dă-mi apă!». Greu cu ea”, a spus Gabriel Toader despre Giulia Nahmany.

El a certat-o pe Giulia Nahmany că a vorbit urât cu oamenii, iar Andreea Antonescu i-a luat apărarea acestuia.

”Sunt oarecum în antiteză. Gabi povestit de fete, Gabi care s-a purta cu mine foarte frumos. Din punctul meu de vedere, nu mi-a greșit cu ceva. Pe de altă parte, când vezi în jurul tău opt-nouă oameni care sare pe tine și spun toți același lucru, e un pic strigător la cer, pentru că e chestia aia: Spune unul că ești beat, e OK, dar dacă spune al doilea că ești beat, te duci și te culci.

Mie îmi pare rău, pe de-o parte, și pentru Gabi, pentru că sunt convinsă că în esența lui, nu este un om rău. El a greșit foarte tare, din punctul meu de vedere, cu modul în care a pus problema. Nu reușesc să-ți câștig respectul, mi-l impun. Scurt pe doi”, a spus Andreea Antonescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...