VIDEO EXCLUSIV

Giulia Anghelescu explică ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și soțul ei, la început: „Nu eram neapărat îndrăgostită de el, dar pur și simplu așa am simțit” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 03.03.2023, 18:33

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt împreună de 15 de ani, dintre care 10 ani sunt de căsnicie, și au împreună doi copii, după care sunt topiți.  Artista a povestit pentru Impact.ro, care au fost “ingredientele” care i-au ajutat să rămână un cuplu, chiar dacă după primii trei ani de relație au luat o pauză de un an și jumătate. Vedeta ne-a vorbit și despre cele mai mari frici ale ei, pe care reușește să le controleze.

Giulia Anghelescu este fericită cu viața pe care o are atât pe plan profesional, cât și personal. “În ceea ce privește familia, am reușit să fac niște lucruri absolut extraordinare, de care sunt cu adevărat mândră,  mai ales că nu prea mai sunt atât de multe cupluri care să reziste atât de mulți ani împreună”, ne-a spus ea.

Giulia Anghelescu, despre longevitatea mariajului cu Vlad Huidu

La sfârșitul anului trecut, Giulia și Vlad  au celebrat 15 ani de relație. Care ar fi secretele conviețuirii fericite? “Răbdare, răbdare, răbdare și înțelegere”, a punctat Giulia Anghelescu. Artista și partenerul ei de viață au fost nevoiți, la un moment dat, să ia o pauză, care a fost de aproximativ un an și jumătate, timp în care și-au dat seama că nu pot trăi departe unul de celălalt.

“De asta zic răbdare, răbdare, înțelegere, prietenie, înțelegere, răbdare. A fost mâna destinului, dacă a fost, nu vom ști niciodată. Bine că a fost!”, a adăugat ea despre perioada în care au fost despărțiți și pe care au depășit-o cu brio.  Drept dovadă, au rămas împreună și sunt părinții a doi copii minunați.

Artista a dezvăluit pentru Impact.ro, care a fost momentul în care și-a dat seama că Vlad este sufletul ei pereche și că va fi tatăl copiilor ei:

“Atunci când m-a luat prima dată de mână, am știut că el vreau să fie și nu eram neapărat îndrăgostită de el, dar pur și simplu așa am simțit”.

Giulia Anghelescu: “Am fobie de spațiile cu mulți oameni”

Deși este o femeie puternică, artista recunoaște deschis că maternitatea i-a adus și o teamă legată de siguranța familiei. “Am o listă întreagă cu frici, am un catalog. De exemplu, îmi e frică să zbor cu avionul, asta e o fobie pe care am primit-o cadou în momentul în care l-am născut pe băiețelul meu. Cred că foarte multe mame trec prin chestia asta, doar că unele dintre ele poate nu știu cum să o exprime, nu o înțeleg foarte bine. Ideea și nevoia de a fi sănătoasă, întreagă pentru copiii tăi este atât de mare, încât orice ar putea să vină și să strice acest echilibru nu-i ok”, a declarat, pentru Impact.ro, cântăreața.

“Șocant, dar am fobie de spațiile cu mulți oameni, de asta îmi este uneori foarte greu să ies la astfel de evenimente, dar astea sunt lucruri pe care deja pot să le controlez, nu mai e atât de grav”, a precizat Giulia Anghelescu.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe