Gina Pistol și Smiley au probleme mari după nuntă. Vedeta a filmat totul și a pus pe net

Badea Violeta, Coteț Alexandru 31.05.2023, 19:53

Gina Pistol și Smiley au avut parte de o nuntă ca în povești cu invitați aleşi pe sprânceană și un decor de vis. Acum, cei doi îndrăgostiți sunt extrem de fericiți și nerăbdători să plece în luna de miere, destinația aleasă fiind Franța. Însă, bucuria le-a fost stricată de o problemă apărută în mod neaşteptat. Iată ce s-a întâmplat. Fanii au rămas cu gura căscată!

Cu ce probleme se confruntă Gina Pistol și Smiley

Au trecut doar câteva zile de când Gina Pistol a pășit în fața altarului alături de partenerul ei de viață, Smiley, iar bucuria este una uriașă și emoția încă se resimte.

Acum, pentru cei doi îndrăgostiți urmează luna de miere, pe care o vor petrece în sudul Franței. Însă, înainte de a pleca vor fi nevoiță să rezolve o problemă apărută în cel mai nepotrivit moment.

Fosta prezentatoare de televiziune le-a arătat internauților câteva imagini din baia ei, în care se observă cu ochiul liber că tavanul a fost acoperit de mucegai. Astfel că, înainte de a pleca în vacanță, Gina Pistol și Smiley vor trebuie să renoveze.

„Bine v-am regăsit. Nu știu voi ce faceți, de obicei, după o nuntă, dar eu, vă arăt imediat (n.r a filmat mucegaiul de pe pereți). Bucuria sufletului”, a spus proaspăta soție a cântărețului, pe Instagram.

Citește și Ce au gravat Smiley și Gina Pistol pe verighetele de nuntă. Detaliul care te va emoționa!

Problema cu care se confrunta Gina Pistol si Smiley
Problema cu care se confrunta Gina Pistol si Smiley

Motivul pentru care Gina Pistol și Smiley nu au respectat una dintre cele mai cunoscute tradiții de nuntă din România

În țara noastră, mirii obișnuiesc să țină cont de o serie de tradiţii care mai de care mai neobișnuite. Cu toate astea, Gina Pistol și Smiley nu au respectat multe dintre ele. Cei doi nu au ținut cont nici măcar de tradiția cu furatul miresei. Iată motivul.

„Nu mă fură nimeni. Unde să mă fure. În câmp, în pădure? Mi se pare că pierd timp important într-una dintre cele mai importante zile din viața mea. Ce să fac eu două, trei ore pe aici?”, a spus Gina Pistol.

„Am ales locația special (n.r. Palatul Snagov), pentru că nu are unde să plece, unde să fugă”, a adăugat și artistul.

Citește și Mama lui Smiley a recunoscut adevărul despre relația cu Gina Pistol: „Așa cum este”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...