Gina Pistol și-a dezvăluit marele secret al copilăriei și a plâns la microfon. ”N-am mai spus asta nimănui”

Ioana Bucur, Diana Timișoreanu 23.09.2021, 22:17
Gina Pistol și-a dezvăluit marele secret al copilăriei și a plâns la microfon. ”N-am mai spus asta nimănui”

Este iubită, iubește cu toată inima, are o carieră de succes și, de câteva luni frumoase, este mama unei fetițe superbe. Pentru mulți, viața vedetei pare perfectă, însă în spatele zâmbetului nelipsit de pe chipul ei se ascunde o suferință pe care se luptă și astăzi să o depășească. Cu lacrimi în ochi, Gina Pistol și-a dezvăluit marele secret al copilăriei.

„Am fost iubită într-un mod în care nu îmi era bine”

De la primele sale apariții la TV, Gina Pistol a fost una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul românesc. Cu toate că s-a ferit mereu să dea prea multe detalii despre viața sa amoroasă, frumoasa blondă nu a avut prea mult noroc în dragoste. Totul s-a schimbat, evident, în momentul în care l-a cunoscut pe Smiley.

Invitată la podcastul lu Mihai Morar, „Fain și Simplu”, Gina a dezvăluit că, în trecut, ea a fost mereu cea care a ales să pună punct relațiilor, în momentul în care realiza că nu este iubită sau apreciată așa cum ar fi meritat.

Gina Pistol: Am fost iubita intr-un mod in care nu imi era mie bine si plecam. Oamenii spuneau De cele mai multe ori eu am plecat. Nu ai cum sa lasi un om ca mine, fără sa fiu modesta, pentru ca sunt si mama, si iubita, si partenera, si tot. Nu am fost niciodata lasata eu.

Mihai Morar: Viata te-a invatat sa faci de toate!

Gina Pistol: In orice. Daca maine se intampla, Doamne fereste!, ceva cu lumea, eu pot sa ma descurc singura. Am simtul acela animalic de supravietuire.

Gina Pistol și-a dezvăluit marele secret al copilăriei
Gina Pistol, la podcastul lui Mihai Morar

Cel mai dureros secret al copilăriei sale, dezvăluit cu lacrimi în ochi

Discuția celor doi a atins un subiect încă dureros pentru fosta prezentatoare „Asia Express”. Gina Pistol a izbucnit în plâns în momentul în care a vorbit despre una dintre cele mai triste amintiri pe care le are din copilărie, din perioada în care părinții ei, care erau divorțați, se luptau pentru obținerea custodiei.

„Au fost momente in viata mea cand ai mei se despartisera. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea si m-au dus la o doamna si nu mi-a explicat nimeni ce mi se intampla atunci. M-am simtit singura, m-am simtit a nimanui.

Nu a venit nimeni sa imi spuna… Femeia era putin agresiva… Mama nu m-a batut niciodata, cred ca o singura palma mi-a dat. Dar femeia aia era putin agresiva, pentru ca ea, la randul ei, avea niste probleme. Atunci da, m-as intoarce la mine si m-as imbratisa. Atât. Ăla ar fi singurul moment.”, a povestit Gina Pistol cu ochii în lacrimi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...