Gina Pistol se pregătește de operație? Veste cruntă despre soția lui Smiley

Ana-Maria Tudor 05.06.2023, 08:32

Gina Pistol, una dintre cele mai frumoase femei din România, a fost mereu o prezență strălucitoare sub lumina reflectoarelor. Cu un zâmbet senin, a reușit să cucerească inimile multor oameni. Cu toate acestea, puțini ar crede că în spatele acestui zâmbet se ascunde o durere, cauzată de o boală din ce în ce mai întâlnită în România. Potrivit cancan.ro prezentatoarea ar putea ajunge pe masa de operație.

De ce riscă Gina Pistol să ajungă pe mâna medicilor chirurgi

Gina Pistol

Gina Pistol se confruntă de câțiva ani cu dureri de spate, dar situația s-a agravat după sarcină, când a început să sufere de dureri insuportabile. În această perioadă, ea nu a putut lua medicamente pentru ameliorarea durerii din cauza alăptării și a fost nevoită să trăiască într-o stare de suferință. Diagnosticul pe care l-a primit este o hernie cervicală, care va necesită intervenție chirurgicală la un moment dat. În prezent, Gina se menajează cât de mult poate, evită ridicarea de greutăți, face exerciții pentru întărirea coloanei, ia medicamente și încearcă să petreacă mai mult timp în poziții de odihnă și relaxare. O sursă apropiată a prezentatoarei a dezvăluit mai multe informații.

”Ea se luptă de câțiva ani cu durerile de spate, dar după sarcină a început să aibă dureri insuportabile. Săraca, nici medicamente nu a putut lua cât timp a alăptat, a fost nevoită să trăiască în chinuri. Are o hernie cervicală ce va necesită operație la un moment dat. Acum, însă, Gina se menajează pe cât de mult poate, nu mai ridică deloc greutăți, face niște exerciții pentru întărirea coloanei, mai ia medicamente, stă mai mult întinsă, se încalță din ce în ce mai rar pe tocuri. Vă dați seama ce dureri avea când trebuia să stea la emisiune câte 12-14 ore cocoțată pe tocuri?”, au dezvăluit surse apropiate ale vedetei, pentru cancan.ro.

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite și-a dat demisia

A trecut o săptămână de la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley, iar vedetele continuă să vorbească despre evenimentul deosebit, considerându-l petrecerea anului. Cei doi proaspeți soți s-au bucurat de luna lor de miere, însă, din păcate, vacanța lor a fost destul de scurtă, deoarece Smiley are obligații contractuale, filmând pentru PRO TV și având concerte săptămânale. Gina, în schimb, are un program mai puțin încărcat deoarece a demisionat de la Antena 1, unde a prezentat emisiunile „Chefi la Cuțite” și „America Express” încă de la lansarea lor. Motivul principal al acestei decizii a fost dorința de a petrece mai mult timp alături de fetița lor de doi ani și de a se dedica familiei. Gina nu mai poate petrece zilnic 12 ore pe platourile de filmare, motiv pentru care a făcut alegerea de a-și reorganiza prioritățile.

 

Urmăriți Impact.ro și pe