Gina Pistol s-a pozat în costum de baie la două luni după naștere. A scăpat rapid de kilogramele în plus

Iancu Andreea 14.05.2021, 15:41

Gina Pistol este în culmea fericirii după ce a adus pe lume o fetiță minunată, primul copil al cuplului pe care îl formează împreună cu Smiley. Deși au trecut doar două luni de la naștere, vedeta a reușit să scape rapid de kilogramele în plus și astfel să își recapete forma de invidiat de dinainte de sarcină. Chiar dacă nu și-a revenit complet, Gina Pistol s-a poza în costum de baie, spre surprinderea fanilor săi, care au apreciat primele imagini în care vedeta își dezvăluie trupul, după naștere.

Cum arată Gina Pistol după naștere. Vedeta s-a pozat în costum de baie la două luni după ce a adus pe lume fetița

Frumoasa prezentatoare de la Chefi la Cuțite a reușit să demonstreze că vârsta este doar un număr. Deși medicii nu i-au dat nicio șansă să rămănă însărcinată, Gina Pistol, care a împlinit în luna decembrie 40 de ani, a dus la bun sfârșit sarcina și l-a făcut pe Smiley tătic de fetiță. Cuplul este în culmea fericirii și se bucură de toate momentele petrecute alături de fiica lor. Pe de altă parte, viața de mămică pare să îi priască vedetei de la Antena 1, care a reușit chiar să își recapete din formele de dinainte de sarcină. Gina Pistol a postat de curând câteva fotografii în care apare în costum de baie, la doar două luni după naștere.

La fel de frumoasă, mereu zâmbitoare și cu o strălucire specifică proaspetelor mămici, Gina dovedește că nimic nu este imposibil. Ambițioasă să revină la trupul anterior nașterii micuței sale, vedeta a început să aibă mai multă grijă la stilul său de viață. Astfel, ea a recunoscut că face sport, atât cât i se permite, mănâncă sănătos și nu trece peste hidratare. Toate acestea, plus energia pe care și-o ia din timpul petrecut cu fiica sa și cu Smiley o fac pur și simplu să radieze. Iar imaginile publicate de vedetă pe contul de Instagram sunt dovada vie că se poate.

Vedeta afișează un trup de invidiat la scurt timp după naștere
Fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite a reușit să scape rapid de kilogramele acumulate în sarcină

Ce mesaj le transmite vedeta altor femei

Implicată într-o ședință foto recentă, Gina Pistol a reușit să îi strecoare și pe fanii săi în culise, unde a filmat câteva cadre cu imaginile pe care urmează să apară în urma proiectului. Frumoasa blondină a atașat și un mesaj de încurajare pentru alte femei în dreptul pozelor cu ea în costum de baie. Gina nu doar că arată foarte bine la numai două luni de când a venit pe lume fiica sa, ci are și o atitudine sănătoasă. Vedeta consideră că este important să te iubești și să te accepți exact așa cum ești.

Dragostea de sine este cheia către fericire, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...