Gina Pistol radiază de fericire! Modul inedit prin care vedeta de la Antena 1 a vorbit despre primul ei copil și al lui Smiley

Ana Anitoiu 22.09.2020, 13:33
Gina Pistol radiază de fericire! Modul inedit prin care vedeta de la Antena 1 a vorbit despre primul ei copil și al lui Smiley

Gina Pistol radiază de fericire și a declarat că trece printr-o perioadă foarte frumoasă din viața ei. Vedeta de la Antena 1 a vorbit cu câteva prietene despre primul ei copil și al lui Smiley.

Gina Pistol, despre sarcina ei

Deși nu a confirmat cu subiect și predicat că este însărcinată cu primul ei copil și al lui Smiley, Gina Pistol a iscat zvonuri că urmează să devină mamă, printr-un mesaj pe care l-a publicat pe internet.

„Eu nu am o problemă cu cei care nu mă plac. Absolut deloc. La rândul meu, am antipatii și simpatii pentru anumite persoane. Însă mă deranjează atunci când răutatea (gratuita) și prostia se întâlnesc în același om.

Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre, doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură. Cu astea am eu o problemă…

Dar…trec printr-o perioadă atât de frumoasă, încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească” a scris Gina Pistol, pe Instagram.

Când ar vrea Gina Pistol să își anunțe sarcina, oficial

Gina Pistol, care se iubește de peste trei ani cu Smiley, ar vrea ca, deocamdată, să își țină sarcina departe de lumina reflectoarelor.

Ea le-ar fi spus unor prietene care este motivul pentru care preferă să păstreze totul un secret, momentan.

„A discutat recent cu câteva prietene cărora le-ar fi mărturisit că va face totul public în momentul în care primește toate asigurările medicilor că sarcina decurge așa cum trebuie. Ar fost recent la câteva controale medicale și acum așteaptă rezultatul”, au spus surse din anturajul vedetei, pentru cancan.ro.

Gina Pistol a decis să se retragă din televiziune pentru o perioadă, ca să se protejeze, pe durata sarcinii, la sfatul medicilor.

„Are aproape 39 de ani. La o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai trebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect.

Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea «Chefi la Cuțite», însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască”, au declarat apropiați ai vedetei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...