Gina Pistol, prima imagine în care chiar se vede burtica de gravidă. Cine e vedeta care a dat-o de gol

Iancu Andreea 28.09.2020, 18:50
Gina Pistol, prima imagine în care chiar se vede burtica de gravidă. Cine e vedeta care a dat-o de gol

Frumoasa blondină radiază de fericire. Gina Pistol și Smiley urmează să devină părinți, iar acest lucru nu mai poate fi contestat. De altfel, un prieten apropiat cuplului a reușit să o dea de gol pe Gina Pistol și burtica de gravidă. Deși cuplul nu a vorbit în mod oficial despre asta, imaginile au lăsat să iasă la iveală adevărul despre frumoasa iubită a lui Smiley.

Prima imagine cu Gina Pistol și burtica de gravidă. Cine a dat-o de gol

Discreți cu noua postură de viitori părinți, Gina și Smiley sunt mai fericiți ca oricând. Totuși, cele două vedete au evitat să dea detalii despre viața lor de familie, lăsând loc de speculații cu privire la sarcina blondinei. Ușor, ușor, însă, au apărut imagini cu Gina Pistol și burtica de gravidă.

Recent, Smiley, Gina, Speak și Ștefania au decis să plece împreună într-o vacanță în Grecia. Cum fiecare dintre ei obișnuiește să își țină fanii la curent, au apărut imagini cu cei patru în drum spre destinație. În unele dintre secvențe apare și Gina, îmbrăcată într-o rochie lungă și vaporoasă, care lasă să se vadă burtica de gravidă. Astfel, filmarea făcută de Speak a dat-o de gol pe frumoasa prezentatoare. De altfel, Gina nu se mai poate ascunde, de vreme ce burtica este cât se poate de evidentă.

Totodată, în urmă cu câteva zile, vedeta a fost surprinsă într-o bluză largă, care doar inducea ideea că Gina ascunde burta de gravidă. Filmarea făcută de Speak este însă mult mai evidentă și lasă să se vadă foarte clar faptul că iubita lui Smiley este însărcinată.

Speak a dat-o de gol și a dezvăluit cum arată Gina Pistol și burtica de gravidă foto - Instagram
Speak a dat-o de gol și a dezvăluit cum arată Gina Pistol și burtica de gravidă
foto – Instagram

Motivul pentru care Gina Pistol a renunțat la unele proiecte

În ciuda faptului că nu se mai poate ascunde în spatele ținutelor lejere, Gina și Smiley nu au vorbit încă despre viitorul bebeluș. Iar motivul este legat de faptul că cei doi așteaptă o confirmare a medicilor, că sarcina decurge bine. De asemenea, tot la recomandarea specialistului, Gina a ales să ia o pauză de la viața tumultoasă și plină de proiecte. Viitoarea mămică are nevoie să facă cât mai puțin efort pentru bebelușul său.

„Are aproape 39 de ani. La o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai trebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect.

Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea «Chefi la Cuțite», însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască”, au declarat apropiați ai vedetei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...