Gina Pistol, mesajul pe care telespectatorii îl așteptau despre Asia Express. Vedeta de la Antena 1 tocmai a făcut anunțul

Ioana Nechifor 23.10.2019, 16:47
Gina Pistol, mesajul pe care telespectatorii îl așteptau despre Asia Express. Vedeta de la Antena 1 tocmai a făcut anunțul

S-a dat startul filmărilor pentru sezonul cu numărul 3 Asia Express, iar concurenții acestei ediții încep să trăiască emoțiile celui mai dur reality show din România! Prezentatoarea Asia Express, Gina Pistol, a postat un mesaj important despre emisiunea de la Antena 1. Anunțul era așteptat cu mare nerăbdare de telespectatorii postului tv și faniii fideli ai emisiunii.

Gina Pistol, mesajul pe care telespectatorii îl așteptau despre Asia Express

Concurenții de pe lista sezonului 3 Asia Express și echipa de producție a show-ului de la Antena 1, alături de prezentatoarea Gina Pistol, au ajuns deja în Filipine, una dintre locațiile în care se desfășoară filmările pentru cel mai dur reality show difuzat de o televiziune din România.

Gina Pistol a făcut un mesaj important despre emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, producție care s-a bucurat până acum de un succes uriaș. Anunțul era așteptat cu mare nerăbdare de telespectatori.

„Simpaticilor, au mai rămas 50 de zile”, le-a spus ea fanilor, pe instagram.

„Până când?”, a urmat imediat întrebarea.

„Până când o să plecăm acasă. Dar rămâne secretul nostru”, a completat Gina Pistol.

 

View this post on Instagram

 

@ginapistol, hai ca nu mai e mult ? #asiaexpress

A post shared by ???? ??????? ???Â??? (@asiaexpressromania) on

Gina Pistol și concurenții celui mai nou sezon Asia Express au plecat sâmbătă, 20 octombrie, din România. Ei au ajuns în Filipine, una dintre locațiile în care se desfășoară filmările pentru reality show-ul de la Antena 1.

În sezonul cu numărul 3 Asia Express, rețeta este una complexă, luând parte persoane publice din diverse domenii de activite. În total 9 echipe se vor lupta pentru premiul cel mare pus la bătaie de Antena 1.  Ediția aceasta este prezentată de Gina Pistol, care îl are pe post de coprezentator pe Oase, câștigător al sezonului 2.

Gina Pistol și Oase, gazdele sezonului 3 Asia Express de la Antena 1
Gina Pistol și Oase, gazdele sezonului 3 Asia Express de la Antena 1

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh, ei se regăsesc pe lista oficială a vedetelor care vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express.

Urmăriți Impact.ro și pe