Gina Pistol, la un pas să clacheze. Mărturie ciudată despre rolul de mamă. „Nu reușesc să mă adun”

Ioana Bucur 11.08.2022, 18:42
Gina Pistol, la un pas să clacheze. Mărturie ciudată despre rolul de mamă. „Nu reușesc să mă adun”

Este cel mai frumos, dar și cel mai dificil rol din viața unei femei. După ce a încercat să arate că le poate face pe toate, Gina Pistol simte că este la un pas să clacheze. Mai sinceră ca oricând, iubita lui Smiley a mărturisit că a ajuns la capătul puterilor și că ultimul an a fost unul destul de ciudat pentru ea. Vedeta Antena 1 a mărturisit care este marea sa dorință, în acest moment.

Gina Pistol, stări greu de explicat

De când a devenit mama micuței Josephine, viața Ginei Pistol s-a schimbat complet. Vedeta Antena 1 s-a despărțit de unul dintre cele mai mari proiecte de televiziune în care era implicată, „Asia Express” care în viitorul sezon se va numi „America Express”, pentru că nu ar fi putut să stea o perioadă atât de lungă de timp departe de fiica sa.

Ea se dedică trup și suflet fetiței pe care a adus-o pe lume, însă a mărturisit că simte că a ajuns la capătul puterilor. Chiar dacă are ajutor în creșterea bebelușului, Gina folosește fiecare moment liber să mai rezolve câte o problemă prin casă, reflex pe care speră să îl corecteze.

„Măi, nu știu ce se întâmplă, dar nu mai am energie și nu e doar energie din punct de vedere fizic, nu am energie psihic, nu știi cum e, nu reușesc să mă adun. Oricum sunt puțin mai bine în perioada asta, dar am avut așa o… nu știu ce s-a întâmplat, anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine. (…) Nu știu dacă ați înțeles ceva din tot ce am vorbit eu până acum, din discursul meu, în capul meu are o logică, mai am discursuri din astea pe care le țin cu mine însămi, dar nu știu ce am avut, a fost o perioadă ciudățică așa, de aceea nici nu am făcut postări pe Instagram, pentru că pur și simplu nu am avut energie.

Toată viața asta de om mare mă consumă enorm și de când am devenit mamă parcă nu mai am timp de nimic altceva. Adică tot timpul fac cumpărături, mă ocup de casă, gătesc, stau și eu cu copilul. Avem o doamnă care ne ajută, doar că atunci când vine la noi să ne ajute fug repede, e o traumă pe care eu trebuie să o lucrez la mine.”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol, la un pas să clacheze. Mărturie ciudată despre rolul de mamă. „Nu reușesc să mă adun”
Gina Pistol si fiica ei. Foto: Facebook/ Gina Pistol

„Am nevoie de câteva zile doar pentru mine, clar”

Iubita lui Smiley a mărturisit că simte nevoia unei vacanțe, câteva zile în care să se concentreze doar pe ea și pe nevoile sale, explicând că un concediu cu copilul nu este nicio relaxare pentru părinți.

„Îmi iau tot timpul de lucru, ca să nu stau, nu știu de ce fac asta, mă chinui singură și tot timpul sunt ocupată, eu tot timpul am ceva de făcut, că altfel nu mă simt bine dacă stau și toată treaba asta de om mare mă consum groaznic. Și poate pentru că nu am avut concediu, vacanță de ceva vreme, multă vreme, și atunci când pleci cu copilul în vacanță mi-e foarte greu să mă gândesc că aș putea să plec fără copil, pentru că mă bucur așa când o avem cu noi, doar că nu ești, frate, în concediu când ești cu copilul.

Între noi fie vorba, când pleci cu copilul în vacanță, aia nu e vacanță pentru părinți, pentru că practic fac aceleași lucruri pe care le fac acasă, doar că le fac în alt loc. Am nevoie de câteva zile doar pentru mine, clar.”, a mai spus Gina Pistol pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...