Gina Pistol, în lacrimi de ziua ei. Ce veste a primit vedeta de la Antena 1, la filmările de la Asia Express

Redacția IMPACT 10.12.2019, 16:14
Gina Pistol, în lacrimi de ziua ei. Ce veste a primit vedeta de la Antena 1, la filmările de la Asia Express

Gina Pistol și-a petrecut pentru a treia oară consecutiv ziua de naștere la filmările emisiunii Asia Express, pe care Antena 1 o va difuza din primăvara anului viitor. Deși, se află la muncă, vedeta s-a bucurat din plin de numeroase surprize care au reușit s-o emoționeze până la lacrimi.

Gina Pistol, în lacrimi de ziua ei. Ce veste a primit vedeta de la Antena 1

Aflată la filmările pentru cel de-al treilea sezon Asia Express, Gina Pistol a îmbinat utilul cu plăcutul. Luni, 9 decembrie, prezentatoarea reality-showului de la Antena 1 și-a sărbătorit ziua de naștere pe platourile de filmare ale emisiunii care s-a bucurat de un succes răsunător încă de la primul sezon.

Aflată la mare distanță de țara natală, Gina a primit numeroase surprize care au făcut-o să se simtă ca acasă. Încă de la primele ore ale zilei, echipa show-ului i-a pregătit colaje cu urări din partea oamenilor dragi din țară.

Prieteni, colegi, concurenți ai show-ului, foști concurenți de la Asia Express, au făcut tot posibilul să-i ofere un cadou frumos vedetei. Așadar, Gina a avut parte de o aniversare plină de încărcătură emoțională.

”Știu că suntem departe de casă, știu că este greu pentru toată lumea și suntem deja foarte obosiți și mă simt foarte emoționată că foarte mulți oameni și-au rupt din timpul lor și s-au gândit la mine într-un mod atât de frumos. Asta mă impresionează foarte tare, de asta și plâng.

Întotdeauna când suntem plecați, chiar și pentru o perioadă atât de lungă de timp, urările din țară mă fac să mă simt ca acasă”, a mărturisit Gina Pistol, emoționată până la lacrimi de gesturile celor dragi.

Gina Pistol a primit numeroase surprize de ziua ei de naștere
Gina Pistol a primit numeroase surprize de ziua ei de naștere

Care este cea mai mare dorință a Ginei Pistol

Gazda emisiunii Asia Express, Gina Pistol, s-a aflat cu echipa de filmare acum doi ani  în Cambodgia, anul trecut în Mumbai, iar de această dată ziua ei de naștere a prins-o în Taipei, oraș ce face parte din traseul celui noului sezon al emisiunii de la Antena 1.

Care este cea mai dorință a ai? Gina Pistol a dezvăluit ce și-a propus la 39 de ani. ”Îmi doresc sănătate, este singurul lucru pe care mi-l doresc în momentul acesta. Poate aceasta este vârsta la care devii mult mai înțelept”, a spus aceasta cu zâmbetul pe buze.

În timp ce Gina Pistol este ocupată cu filmările Asia Express, iubitul ei, Smiley, se afă în țară, ocupat cu pregătirile pentru ultimele ediții Vocea României de la PRO TV. Andi și Elena, concurenții care au rămas în echipa artistului, se vor lupta să obțină un loc în finala show-ului muzical.

Urmăriți Impact.ro și pe