Gina Pistol face dezvăluiri în premieră din relația cu Smiley. ”Am întâmpinat și obstacole”

Luiza Moldovan 14.04.2020, 11:44
Gina Pistol face dezvăluiri în premieră din relația cu Smiley. ”Am întâmpinat și obstacole”

Gina Pistol face dezvăluiri în premieră din relația cu Smiley. ”Am întâmpinat și obstacole”, a spus Gina despre relația ei de cuplu cu unul dintre cei mai îndrăgiți artiști.

Gina Pistol face dezvăluiri în premieră din relația cu Smiley. ”Am întâmpinat și obstacole”

Au trecut trei ani de când Gina Pistol și Smiley fac un cuplu. Trei ani cu mistere și secrete, cu infirmări sau lăsând loc de speculații despre relația lor, trei ani în care cei doi par să-și fi construit o relație foarte solidă. De puțină vreme au început să se afișeze împreună, mai ales după ce Gina s-a întors de la filmările pentru sezonul al treilea al Asia Express, a cărei gazdă e.

Ea a vorbit despre relația ei cu Smiley într-un interviu acordat recent revistei Viva, în care a admis că, în ciuda naturii sale independente, dorul de casă și de cei dragi a fost de departe cea mai extenuantă experiență a filmărilor.

„Mi-a fost un dor sfâșietor”

„Am resimțit dorul mai mult ca oricând dorul”

„Nu e ușor deloc! Îi înțeleg acum pe oamenii care sunt plecați departe de casă și simt acel dor care îi macină. L-am simțit și eu. Deși mie îmi place să călătoresc și sunt o fire mai independentă, de data aceasta am resimțit mai mult ca oricând dorul de casă și de cei dragi. Nu am stat niciodată atât de mult plecată de acasă, așa cum stăm în fiecare sezon de Asia Express.”

Gina Pistol a vorbit despre cum faimoasa vorbă „ochii care nu se văd se uită” e cât se poate de departe de adevăr, despre cum te poți simți departe de cineva stând foarte aproape de el și despre cum, în ciuda distanței, te poți simți atât de aproape.

„Sufletele care nu se simt se uită. Poți sta departe de omul drag, dar să fii cu sufletul lângă el, sau poți să fii aproape de cineva într-o relație, dar cu toate astea să fii foarte departe”. 

Urmăriți Impact.ro și pe