Gina Pistol este mai hotărâtă ca niciodată. Ce decizie neașteptată a luat iubita lui Smiley

Ana Anitoiu 17.08.2022, 13:10

Gina Pistol este mai hotărâtă ca niciodată. Iubita lui Smiley a luat o decizie neașteptată, la aproape un an și jumătate de când a devenit pentru prima dată mamă. Prezentatoarea de televiziune vrea să schimbe un detaliu din viața ei.

Ce decizie a luat Gina Pistol

Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, s-a bucurat din plin de fiecare zi alături de fiica ei și a lui Smiley, Josephine, fără să se grăbească să își recapete silueta de odinioară. Însă, acum că a încheiat alăptarea, vedeta este mai hotărâtă ca niciodată să își revină în formă.

„Am tot încercat să îmi găsesc o portiță pentru a mă reapuca de sport, dar nu am avut timp. Acum am venit să văd ce e de făcut, mi-am zis că o pot lăsa pe cea mică acasă câte jumătate de oră de două ori pe săptămână și să fac acest lucru pentru mine.

Îmi doresc să îmi reintru în formă și nu e chiar atât de ușor, parcă nu vor să se îndepărteze de mine kilogramele. Eu ajunsesem la 80 de kilograme înainte să nasc, a fost puțin șocant, până acum văzusem cifra 80 doar în buletin, niciodată pe cântar!”, a povestit Gina Pistol.

Gina Pistol este mai hotarata ca niciodata
Gina Pistol si fiica ei, Josephine

Ce face Gina Pistol pentru a-și recăpăta silueta

De când a intrat în rolul de mamă, Gina Pistol a reușit să ajungă la 59 de kilograme. Însă, vedeta nu se oprește aici. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a explicat că nu își poate reveni în formă doar prin dietă și mișcare și a precizat la ce soluție a decis să apeleze.

Prezentatoarea Gina Pistol a spus că nu mai are tonus muscular și are probleme cu retenția de apă și celulita, ca orice femeie care a trecut printr-o sarcină. Vedeta a mărturisit că este foarte greu să își intre în formă cu un copil mic acasă, care nu îi lasă foarte mult timp la dispoziție pentru ea, astfel că a apelat la un tratament de remodelare corporală.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...