Gina Pistol, devastată de durere. A murit de Covid, la doar 49 de ani

Iancu Andreea 04.11.2020, 14:17
Gina Pistol, devastată de durere. A murit de Covid, la doar 49 de ani

Viitoarea mămică trece printr-un carusel de sentimente. Deși Gina Pistol se bucură de venirea pe lume a primului său copil alături de Smiley, frumoasa prezentatoare are parte și de o veste tristă. Aceasta se confruntă cu momente triste după ce un om drag a murit din cauza noului coronavirus.

Gina Pistol și-a luat rămas bun de la un om drag

Un anunț de pe rețelele de socializare avea să dezvăluie o veste tristă. Gina Pistol a pierdut o persoană extrem de dragă din pricina Covid-19. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a împărtășit cu fanii săi faptul că părintele Varlaam a trecut la cele sfinte. În ciuda faptului că acesta nu făcea parte din familia vedetei, el și Gina aveau o relație apropiată.

Ca un ultim omagiu, Gina Pistol a ales să publice o fotografie cu preotul de la Mănăstirea Partoș din Banat, alături de un mesaj emoționant.

”Drum lin, Padre”, a scris Gina Pistol pe fotografia în care apare alături de părinte.

Din păcate, părintele Varlaam a pierdut lupta cu boala la numai 49 de ani. Anunțul a fost făcut și pe pagina de Facebook a Mănăstirii Partoș.

”De astăzi, inima iubitoare a părintelui stareț Varlaam bate în veșnicie, lângă inima Celui pe care l-a iubit din veșnicie și pentru veșnicie. De astăzi s-a întors Acasă, unde mereu a trăit cu inima, deși s-a dăruit în întregime oamenilor. După 18 zile de luptă cu virusul SARS-COV2, Padre s-a mutat la Domnul.”, conform mesajului publicat pe Facebook.

Gina Pistol, alături de părintele Varlaam, răpus de Covid-19 la numai 49 de ani foto - Instagram
Gina Pistol, alături de părintele Varlaam, răpus de Covid-19 la numai 49 de ani
foto – Instagram

Părintele Varlaam nu credea că va pierde lupta cu virusul

În urmă cu câteva săptămâni, părintele Varlaam anunța că a fost testat pozitiv de coronavirus. Totuși, starea sa de spirit era una bună și nimic nu prevestea ce avea să se întâmple. De asemenea, în mesajul preotului regăsim îndemnul către oameni de a respecta regulile impuse de autorități pentru a se proteja de boală.

”Dragilor,
Din păcate după primirea rezultatelor testului am fost declarat pozitiv. Se pare că fratele acesta, Covid, nu m-a ocolit. Voi rămâne probabil internat o vreme. Vă rog să vă amintiți de mine în rugăciunile voastre, după cum să vă rugați și pentru toți bolnavii și pentru medicii și personalul medical care fac atât de mult bine și care au o misiune deloc ușoară.
Vă port și eu în gândurile mele. Sunteți o icoană deasupra căreia mă odihnesc și de la care îmi iau putere. Suntem împreună. Mereu împreună.
Respectați, vă rog, regulile. Masca, distanța, igiena mâinilor… Știți cât de mult țin la asta. E esențial! Vremurile nu sunt bune…
Dacă cineva dintre voi ați fost în contact cu mine sau cu oamenii din proximitatea mea și observați simptome, vă rog mult să vă căutați medicul de familie, faceți testul și să aveți grijă de voi.
Rămâneți statornici în dragoste! Vă îmbrățișez din suflet!
Ps. Mulțumesc pentru (deja) atâtea mesaje frumoase care mi-au mișcat inima.. Sunteți tezaurul meu!
P. Varlaam (Padre)”, a scris părintele în urmă cu câteva zile.

Urmăriți Impact.ro și pe