Gina Pistol, dată afară de la „Asia Express”? Elwira Petre ar putea prezenta următorul sezon

Beatrice Dumitru 29.11.2021, 14:08
Gina Pistol, dată afară de la „Asia Express”? Elwira Petre ar putea prezenta următorul sezon

Show-ul „Asia Express”, sezonul 4, s-a încheiat cu victoria cuplului Elwira și Mihai Petre, aceștia câștigând și premiul în valoare de 30.000 de euro. Producătorii emiusiunii se gândesc, deja, unde va avea loc urmărtorul sezon și, mai ales, cine îl va prezenta. Se pare că pe lista acestora se află două nume.

Cine ar putea prezenta următorul sezon „Asia Express”

Elwira și Mihai Petre au luptat în finala show-ului „Asia Express” cu perechea formată din Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Dar cei doi coregrafi au fost cei care au ajuns primii la Irina Fodor și și-au adjudecat premiul oferit de Antena 1, în valoare de 30.000 de euro.

Sezonul patru „Asia Express” a avut o prezentatoare nouă, deoarece Gina Pistol se află în concediu de maternitate. Însă, aceasta a anunțat că vrea să revină pe platourile de filmare, iar producătorii trebuie să decidă cine se va afla la cârma emisiunii în sezonul următor. O surpiză ar putea fi Elwira Petre, soția coregrafului Mihai Petre.

Gina Pistol, dată afară de la
Elwira Petre, noua prezentatoare de la „Asia Express”?

Deocamdată, toate acestea sunt zvonuri, dar este foarte posibil ca Gina Pistol să prefere să prezinte doar emisunea „Chefi la cuțite”, pentru că ar fi greu pentru ea să plece de-acasă și să stea departe de micuța sa atât de mult timp.

Gina Pistol a născut în martie

Gina Pistol, iubita lui Smiley, a devenit mamă pentru prima dată la începutul lunii martie. Cei doi au o fetiță, pe nume Josephine Ana Maria. Dar până la acest moment, prezentatoare a trecut prin momente grele.

Ea a mărturisit că medicii i-au spus că nu va putea face copii, de aceea a fost foarte surpinsă când a aflat că este încărcinată. ”Dumnezeu a avut alt plan cu mine”, spunea Gina Pistol după ce a aflat că este însărcinată.

Și mă topesc de dragul ei. Am crezut că știu ce-i iubirea. Însă abia acum o înțeleg”, a mprturisit Gina Pistol după ce a devenit mamă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...