Gina Pistol a dat-o în bară cu şcoala. Câte clase are, de fapt, îndrăgita prezentatoare

Cristian Cojocaru 23.10.2021, 17:48
Gina Pistol a dat-o în bară cu şcoala. Câte clase are, de fapt, îndrăgita prezentatoare

Gina Pistol este foarte cunoscută în showbiz-ul românesc și, cu toate acestea, şcoala nu a fost punctul ei forte. Află câte clase are prezentatoarea de televiziune din România.

Școala nu a fost o bună prietenă pentru Gina Pistol

Gina Pistol este o îndrăgită prezentatoare din România, iar succesul i-a surâs acesteiea, atât pe plan profesional cât și pe plan personal. Anii au trecut iar aceasta a devenit tot mai cunoscută în showbiz-ul românesc. Deși este foarte bine cotată în domeniul media, vedeta nu are studii în domeniul jurnalistic.

Ultima formă de învățământ absolvită de către Gina Pistol este o Școală de Arte și Meserii. Cea care i-a dăruit lui Smiley un copil a început să lucreze încă de mică pentru a avea proprii săi bani, iar primul ei job a fost cel de vânzătoare. Visând la mai mult, Gina Pistol a ajuns în București acolo unde a lucrat în cadrul unui magazin frecventat de persoane importante.

Ulterior, aceasta a pozat în Playboy, iar ea a început să devină cunoscută, astfel că a ajuns să prezinte emisiuni foarte urmărite din România, printre care ”Asia Express” sau ”Chefi la Cuțite”. Astfel, perseverenața a adus-o pe înalte culmi, fiind posibilă și întâlnirea cu Smiley, cel cu care au împreună un copil.

De cealaltă parte, Smiley a fost pasionat de muzică încă de când era copil și număra doar 10 primăveri. Nici acesta nu deține studii superioare muzicale, însă a absolvit Școala Populară de Artă de la Liceul de Arte ”Dinu Lipatti”, secția chitară clasică. Ulterior, acesta a urmat cursurile Facultății de Comerț de la ASE. Cel care l-a remarcat pe celebrul artist a fost actorul Ioan Gyuri Pascu. În anul 2001, Smiley s-a alăturat trupei Simplu.

şcoala gina pistol
Actorul Mark Whalberg a obtinut diploma de liceu la varsta de 42 de ani

Vedete din afară care nu au absolvit liceul

Nu doar vedetele autohtone nu s-au înțeles cu școala. În afară există persoane foarte celebre care nu au finalizat nici măcar liceul. De dragul cinematografiei, unde absolvirea liceului nu este o condiție, celebrii actori au renunțat la a mai trece pe la școală. Deși au parte de foarte multă faimă, bani și sunt admirați, școala nu a fost o prioritate pentru ei.

Multe vedete de la Hollywood nu au mai dorit să dea importanță finalizării liceului. Pentru că au considerat că drumul în viață este acesta, celebrele staruri au ales ca în loc să își continue educația, să se concentreze tot mai mult pe cariera actoricească. Astfel, nume cunoscute precum Ryan Gosling, Cameron Diaz, Catherine Zeta-Jones, Tom Cruise, John Travolta, Rihanna, Britney Spears, Avril Lavigne si Drew Barrymore, umple lista celor mai cunoscute nume de la Hollywood care nu au finalizat cele 12 clase. Într-un caz aparte, Mark Wahlberg nu a finalizat liceul la timp însă a reușit să își ia diploma la vârsta de 42 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe