Gigi Mulțescu, antrenorul lui Dinamo, scandal inedit la 68 de ani. „S-au umflat mușchii pe tine”

Marian Cărăvan 03.08.2020, 10:52

Dinamo a început seria infernală de meciuri, după ce a fost în pauză forțată din cauza numărului mare de infectări cu noul virus. „Câinii” s-au impus cu 2-1 la Voluntari, dar la finalul confruntării, antrenorul Gigi Mulțescu a avut o ieșire nervoasă.

Ce a făcut Gigi Mulțescu la finalul meciului cu Voluntari. Scandal inedit la 68 de ani

Gigi Mulțescu, omul chemat să o salveze pe Dinamo de la retrogradare, a avut o ieșire nervoasă la finalul meciului câștigat în deplasare cu FC Voluntari. Tehnicianul în vârstă de 68 de ani s-a luat de antrenorul celor de la Voluntari, după declarațiile acestuia făcute la adresa lui Dinamo. Mihai Teja își manifestase nemulțumirea față de modul în care Liga Profesionistă de Fotbal a decis să se termine actualul play-out. Concret, ultima etapă se va desfășura numai după ce Dinamo își va disputa toate restanțele, și nu sunt puține, ceea ce înseamnă o perioadă mare de inactivitate pentru restul combatantelor. Gigi Mulțescu i-a dat o replică tăioasă lui Mihai Teja, spre stupefacția tuturor. Ulterior, tehnicianul a mărturisit ce i-a reproșat mai tânărului său coleg.

„I-am reproşat că acum câteva zile a spus «De ce trebuie să aşteptăm noi după Dinamo?». El a antrenat-o pe Dinamo şi a mâncat o pâine de aici. I-am spus «Nu ai voie să vorbeşti aşa». Eu nu spun un cuvânt de Voluntari, pentru că am lucrat şi eu aici, am mâncat o pâine şi îi respect. Pe oamenii de aici îi respect. Nu se poate. Nici nu s-a uscat bine semnătura pe carnetul de antrenor şi deja a început cu… I-am spus «Mai uşor, că ţi-ai luat viteză, s-au umflat muşchii pe tine şi nu e în regulă»”, a declarat Gigi Mulțescu la TV Telekom Sport.

Gigi Mulțescu, antrenorul lui Dinamo, scandal inedit la 68 de ani. „S-au umflat mușchii pe tine” Captură TV Digi Sport
Gigi Mulțescu, antrenorul lui Dinamo, scandal inedit la 68 de ani. „S-au umflat mușchii pe tine” Captură TV Digi Sport

Ce meciuri mai are de jucat Dinamo

4 august: Dinamo – Hermannstadt (restanță din etapa 11)
6 august: Dinamo – Chindia (etapa 3)
9 august: Hermannstadt – Dinamo (etapa 4)
12 august: Chindia – Dinamo
15 august: Sepsi – Dinamo (etapa 12)
18 august: Dinamo – Viitorul (etapa 14)

Momentan, Dinamo e pe locul 7 (penultimul, retrogradabil), cu 21 de puncte. Alb-roșii au disputat doar 7 meciuri din tottalul de 14 din play-out.

Urmăriți Impact.ro și pe