Gigi Becali și-a inaugurat hotelul de cinci stele din Venus. Câte camere are şi cum arată acum

Ioana Bucur 18.06.2022, 17:42

După un an de renovări, Gigi Becali și-a inaugurat hotelul de cinci stele din Venus, deținut anterior de Ioan Niculae. Patronul FCSB a plătit aproape șapte milioane de euro pentru construcția spectaculoasă de la malul mării, investind apoi o sumă considerabilă și în reamenajare. Cu un nume și look nou, unitatea de cazare își așteaptă acum primii turiști. Câte camere are şi cum arată acum.

Gigi Becali, hotel de cinci stele în Venus

Gigi Becali tocmai a adăugat o nouă afacere în portofoliul său, una care are toate șansele să îi aducă profituri frumoase. Anul trecut, patronul FCSB a cumpărat hotelul lui Ioan Niculae din stațiunea Venus, o tranzacție de 6,8 milioane de euro. Niculae a deținut hotelul din 2013 și l-a scos la licitație în 2019.

„L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului

Când vine omul de la pușcărie, îi spun am dat atâția bani, dă-mi atât ca să câștig și eu bani și dacă vrei, ia-l. Dacă nu vrea, ținem hotelul și gata”, a declarat Gigi Becali pentru Economica.net.

Renovarea acestuia a durat aproape un an, iar cei care au supravegheat și coordonat lucrările au fost fiica lui Gigi Becali, Teodora, și soțul acesteia Mihai Mincu. Cu un nou nume și o nouă față, hotelul este acum deschis pentru turiști.

„Am început proiecte imobiliare și cu prima fată, și cu a doua. După aceea ne vom extinde foarte mult, vom face imobiliare de sute de milioane de euro. Aveam planuri și înainte, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e, și atunci dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem. Dar ei fac (nr. fiicele și ginerele), eu doar îi consiliez.

Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, că nu-i păcălește nimeni”, a declarat omul de afaceri pentru sursa citată.

Gigi Becali si-a inaugurat hotelul de cinci stele din Venus. Cate camere are si cum arata acum

Câte camere are și cât costă o nopate de cazare

Noul hotel al familiei Becali are 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele și 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family și 12 apartamente. Numele acestuia a fost schmbat, din Inter Venus în Becali Hotel Venus.

Prețurile sunt pe măsura numărului de stele. În iunie, o cameră de două persoane costă 680 de lei pe noapte, în timp ce prețul unui apartament este de aproximativ 1.400 de lei. Apoi, în plin sezon, prețurile cresc simțitor și o cameră dublă va costa între 800 și 900 de lei pe noapte, iar un apartament de patru persoane poate ajunge și la 2.200 de lei pe noapte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...