Gigi Becali, show pe Calea Victoriei cu mâna în proteză: “Sfinţim locul ca să îl curăţăm de mizerie”

Antonia Iacobescu 15.08.2021, 15:57
Gigi Becali, show pe Calea Victoriei cu mâna în proteză: “Sfinţim locul ca să îl curăţăm de mizerie”

Gigi Becali, finanţatorul echipei FCSB, a făcut dezvăluiri șocante despre susținătorii celor din comunitatea LGBT. El a precizat că va merge de Sfânta Maria să sfințească locurile prin care au trecut aceștia.

Sâmbătă, 14 august, a avut loc cea de-a 17-a ediție a Festivalului Bucharest Pride (Marșul Diversității) în Capitală, organizat de asociația Accept, prima instituție civică din România care apără şi promovează drepturile LGBT.

Gigi Becali, show pe Calea Victoriei cu mâna în proteză

Gigi Becali, împreună cu preoți și peste 1.000 de oameni, au mers de la Piața Victoriei până la Piața Universității, cu mai multe cruci și icoane, cântând mai multe cântece religioase.

„Noi curăţăm şi cu asta basta! Să curăţăm locul de demoni. Au lăsat demoni. Ei nu sunt vinovaţi. Demonii îi pun pe oameni. Cum să facă aşa ceva? Numai demonii pot să te pună să faci aşa ceva! Noi nu îi urâm pe oameni. Ne rugăm pentru ei. Noi doar urâm păcatul lor”, a declarat Gigi Becali, în direct, la România TV.

Gigi Becali a vrut cu orice preț să participe la evenimentul respectiv alături de preoți, deși recent a fost operat la umăr.

„Am promis. N-am ce să fac. M-am operat între timp la umăr, tendonul… Trebuia să vin”, a spus omul de afaceri.

Latifundiarul din Pipera a mai precizat că printre cei care au venit în centrul Capitalei au fost inclusiv pustnici. De asemenea, Becali a comparat demersul său cu exorcismul din ținutul Gadarenilor, una din minunile lui Iisus.

„Scopul acţiunii este sfinţirea locului, curăţarea locului, aşa cum Hristos în ţinutul Gadarenilor când i-a aruncat pe demoni în porci şi după aceea s-au înecat porcii, şi după aceea s-a urcat în barcă şi a plecat pe ape ca să sfinţească apele, să cureţe apele de demoni, ca să nu se întâmple lucruri rele cu oamenii de acolo.

Aşa noi, pe unde ei au trecut, noi mergem, facem rugăciuni, icoane cruci, apă sfinţită. Sfinţim locul pe lângă ei au trecut ca să curăţăm locul de mizerie şi de duhurile necurate ca să nu se întâmple accidente. De la Victoriei până la Piaţa Universităţii, mor oameni după aceea. Se întâmplă lucruri rele”, a mai declarat Gigi Becali, la România TV.

Ce mesaj le-a transmis românilor

Latifundiarul din Pipera a ținut să le transmită românilor să nu ia în seamă ideile promovate de susţinătorii comunităţii LGBT.

‘Le transmit românilor ca să aibă curaj. Poate să trimită ei duhuri necurate oricât ar vrea ei. Va veni vremea! Le sfinţim prin apă sfinţită, prin rugăciuni, prin sfintele slujbe şi prin liturghii şi va veni vremea, căci zice.

Acolo unde se va înmulţi păcatul va prisosi harul! Unde se înmulţeşte păcatul şi ne trimit ei nouă duhuri necurate, atât de mult se va înmulţi şi va prisosi harul în ţara asta, că noi îi vom respinge. O să zică lumea: e nebun! Noi nu le acceptăm, pentru că noi ne curăţim ca neam. Ne fac cunună. Ei fac, noi curăţăm cu apă sfinţită!’, a mai spus el.

Urmăriți Impact.ro și pe