Gigi Becali, show, ca pe vremuri, la prezentarea lui Joyskim Dawa. Patronul FCSB a venit în șlapi, s-a urcat pe canapea și a explicat de ce jucătorul are clauză de 20 de milioane de euro

Sorin Barbu 22.06.2022, 09:19
Gigi Becali, show, ca pe vremuri, la prezentarea lui Joyskim Dawa. Patronul FCSB a venit în șlapi, s-a urcat pe canapea și a explicat de ce jucătorul are clauză de 20 de milioane de euro

Gigi Becali a mai făcut un transfer la FCSB. După ce l-a adus pe Rachid Bouhenna, patronul l-a prezentat și Joyskim Dawa, un fotbalist care l-a costat 350.000 de euro. Omul de afaceri a venit în șlapi la conferința de presă și s-a urcat pe canapea în momentul în care s-au făcut pozele, ca să nu pară foarte scund în comparație cu fundașul de 1,94.

Gigi Becali l-a prezentat pe Joyskim Dawa la FCSB

Gigi Becali a rezolvat în doar două zile cea mai mare problemă a echipei FCSB. Patronul a adus doi fundași centrali și a anunțat că mai vrea încă unul. Primul a fost prezentat Rachid Bouhenna. Apărătorul central a semnat cu FCSB după ce a plecat de la CFR Cluj și a început deja antrenamentele cu formația lui Toni Petrea.

Mult mai scump este transferul lui Joyskim Dawa. Jucătorul a fost adus de la FC Botoșani cu 350.000 de euro și va câștiga 12.000 de euro pe lună. Gigi Becali a venit în șlapi la conferința de presă și a explicat de ce i-a impus jucătorului o clauză de 20 de milioane de euro.

„Nimeni nu dă cu capul în fața lui! Cum era Szukala, nimeni nu dă dădea capul în fața lui. Dawa e foarte puternic, mai puternic decât Szukala. Sunt jucători care, când vin la noi, scad. El va fi mai bun la noi decât la Botoșani!”, a spus patronul formației.

Gigi Becali l-a prezentat la FCSB pe Joyskim Dawa

Gigi Becali a refuzat o ofertă pentru Florin Tănase

Gigi Becali își dorește foarte tare să câștige titlul, așa că nu se desparte ușor de jucătorii importanți din echipă. Florin Tănase a avut ofertă din Ungaria, dar suma de transfer nu l-a mulțumit pe patronul FCSB.

„Nu m-a interesat să vând! M-a interesat vreodată să vând? M-a interesat să fac performanță și să iau sume mari. Niciodată n-am fost disperat să vând. Fac fotbal, dar nu sunt disperat să vând. De ce? Că am bani! Bag de la mine bani. Păi de aia vând scump, că nu sunt disperat de bani.

N-a venit nicio ofertă de niciun ban pentru Tavi Popescu! A fost o ofertă de două milioane pentru Tănase de la Ferencvaros, dar am zis că nu!”, a declarat patronul de la FCSB.

Gigi Becali susține că vrea 50 de milioane de euro pentru Octavian Popescu, jucătorul care a marcat sezonul trecut zece goluri pentru FCSB.

Urmăriți Impact.ro și pe