Gigi Becali, o nouă donație după ajutorul financiar acordat Spitalului Matei Balș. Sumă impresionantă în lupta contra coronavirusului

Redacția IMPACT 19.03.2020, 18:31
Gigi Becali, o nouă donație după ajutorul financiar acordat Spitalului Matei Balș. Sumă impresionantă în lupta contra coronavirusului

Gigi Becali își dorește să ajute în lupta dusă de autorități contra cazurilor tot mai frecvente de îmbolnăvire. Patronul FCSB a anunțat că va face o nouă donație, pentru medicii și spitalele din România. Suma oferită este și de această dată una impresionantă.

Gigi Becali, o nouă donație după ajutorul financiar acordat Spitalului Matei Balș

Latifundiarul din Pipera a anunțat că de câteva zile se implică activ în lupta cu coronavirus. Gigi Becali a acordat un sprijin financiar uriaș pentru cadrele medicale de la Spitalul Matei Balș, specializat în tratarea bolilor infecțioase. Mai mult, acesta a făcut rost și de măști sanitare de protecție, dar și de diverse echipamente necesare în perioada în curs.

Pandemia resimțită și la nivelul României l-a făcut pe Gigi Becali să se solidarizeze cu suferințele cetățenilor. Din acest motiv, omul de afaceri a donat, inițial, 100 de mii de euro, pentru ajutarea în lupta cu COVID-19. Neajunsurile întâmpinate în spitale l-au făcut, însă, pe patronul FCSB să nu rămână impasibil. De aceea, aceasta a anunțat că este pregătit să ofere noi sume de bani, dar și să ajute la aducerea de măști și consumabile medicale. Cele mai noi gesturi de caritate din partea acestuia au ajutat și un spital din Rădăuți, în județul Suceava.

Gigi Becali, o nouă donație după ajutorul financiar acordat Spitalului Matei Balș
Gigi Becali a făcut o nouă donație impresionantă, după ce a sprijinit deja financiar Spitalul Matei Balș

„Nu am nevoie să îmi fac publicitate, dar dacă voi mă tot sunați să mă întrebați eu nu pot să vă mint. Însă mă doare sufletul când mă uit la televizor și aud pe unul și pe altul cum se vaită. Știți că am ajutat la Matei Balș, dar am decis să aloc alți 50.000 de euro și pentru alte ajutoare. Am fost căutat și de alte spitale din România. Ultimul telefon l-am primit de la un spital din Rădăuți. Am plătit un scanner de vreo 12.000 de euro și am mai dat comandă și de 4.000 de combinezoane, în Turcia, pentru medicii români. Dar aici poate că am și eu nevoie de ajutorul autorităților din România, pentru că la vamă marfa respectivă trebuie să treacă fără probleme. Să nu se spună că este luată pentru speculă.”, a povestit Gigi Becali, potrivit celor de la prosport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI