Gigi Becali, o nouă afacere de succes! În ce domeniu se pregătește să dea lovitura. ”Ne vom extinde foarte mult”

Andrei Cezar 15.07.2021, 13:11
Gigi Becali, o nouă afacere de succes! În ce domeniu se pregătește să dea lovitura. ”Ne vom extinde foarte mult”

Gigi Becali revine în forță și investește într-un domeniu în care a mai investit și în trecut. Afacerea va fi gestionată de fiicele sale și ginere, în timp ce cunoscutul om de afaceri îi va supraveghea atent pentru a se asigura de bunul mers al lucrurilor.

Gigi Becali, o nouă afacere de succes! În ce domeniu se pregătește să dea lovitura

În ultimii, piața imobiliară a cunoscut o creștere importantă. Cererea de locuințe noi a fost din ce în ce mai mare, iar dezvoltatorii au încercat să satisfacă nevoile clienților prin proiecte care s-au extins în suburbiile capitalei.

Cu aproximativ 200 de hectare de teren pe care Gigi Becali le deține în zona Pipera, omul de afaceri a hotărât că este momentul potrivit să investească din nou în imobiliare, după ce în trecut a mai întreprins asemenea proiecte. Astfel, latifundiarul din Pipera a înființat firma ”Becali Imobiliare” care va avea ca domeniu de activitate comercializarea de locuințe. Mai simplu spus, o agenție imobiliară.

În prezent, pe unul dintre terenurile deținute de omul de afaceri se derulează deja un proiect imobiliar sub denumirea de MTM Residence. Cei care se ocupă de gestionarea lui sunt fiica cea mare a lui Gigi Becali, Teodora, împreună cu ginerele omului de afaceri, Mihai Theodor Mincu.

Ansamblul rezidențial va fi construit în două etape: prima fază cuprinde două blocuri cu 98 de apartamente, ce urmează a fi finalizate în septembrie 2022, iar în următoarea etapă vor fi ridicate tot două imobile cu același număr de apartamente, ce vor fi gata în septembrie 2023.

„Am început proiecte imobiliare și cu prima fată, și cu a doua. După aceea ne vom extinde foarte mult, vom face imobiliare de sute de milioane de euro. Aveam planuri și înainte, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e, și atunci dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem. Dar ei fac (nr. fiicele și ginerele), eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, că nu-i păcălește nimeni”, a declarat pentru Economica.net George Becali.

Gigi Becali investeste din nou in imobiliare
Gigi Becali investeste din nou in imobiliare

Unde se află și cât costă apartamentele vândute de Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera spune că deja au fost vândute locuințe și s-au încasat avansuri. În ceea ce privește prețurile, Becali spune că vrea să fie un competitor fără egal pentru dezvoltatorii imobiliari din zonă.

„Dacă cineva vinde cu 1.500 de euro metru pătrat, eu vând cu 200 de euro mai puțin decât toți dezvoltatorii”, a mai declarat Gigi Becali.

Astfel, un apartament cu două camere în MTM Residence costă 82.000 de euro + TVA, iar pentru unul cu trei camere doritorii vor trebui să plătească 106.500 de euro + TVA.

Și fiica mijlocie, Alexandra, se va implica în afaceri imobiliare. Potrivit sursei citate, în urmă cu trei luni, la Registrul Comerțului a fost înregistrată firma Alexandra Becali Imobiliare, care va ridica un ansambul de blocuri peste drum de MTM Residence.

Potrivit revistei Forbes, averea lui George Becali se ridică la 100 de milioane de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe