Gigi Becali: „Nu mă lupt eu, bărbat, cu femei”. Ce a spus patronul FCSB despre Anamaria Prodan

Marian Cărăvan 16.06.2020, 11:26

Anamaria Prodan și-a făcut loc într-o lume care până nu demult părea a fi acaparată de bărbați. Sexy-impresara nu reprezintă doar fotbaliști și antrenori, ci, mai nou, și investește într-o echipă din Liga 1. Poate fi o amenințare pentru ceilalți finanțatori din fotbalul românesc? Gigi Becali a oferit un răspuns în stilul caracteristic.

Ce a spus Gigi Becali despre Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este deja un nume binecuscut în fotbalul autohton, și nu doar datorită faptului că este căsătorită cu antrenorul Laurențiu Reghecampf. Pătrunderea unei femei în lumea fotbalului dominată de bărbați, poate fi considerat un act de mare curaj. Anamaria Prodan a avut de înfruntat anumite prejudecăți, a fost poate uneori blamată, dar și-a văzut de drumul său. Evident, este deja o prezență care nu mai poate fi ignorată. Dar chiar și Gigi Becali, recunoscut pentru ieșirile sale vulcanice, devine blajin când vorbește despre Anamaria Prodan, pe care nu o consideră un rival.

„Nu are rost să glumim cu astea. Eu cu femeile, știți… Nici nu mă lupt, nici nu mă cert, nici nimic. Știți unde le pun. Nu mă lupt eu, bărbat, cu femei. Eu le iubesc și le respect”, a declarat Gigi Becali în emisiunea Realitatea Sportivă.

Pentru finanțatorul FCSB, rivalitățile adevărate sunt cele pe care le avea cu Cristi Borcea, iar Gigi Becali consideră că acum în Liga 1 nu mai sunt adversari de calibru finului său.

Anamaria Prodan investește la FC Hermannstadt

Anamaria Prodan s-a înțeles cu oficialii celor de la Hermannstadt pentru preluarea clubului sibian, care se zbate pentru rămânerea în Liga 1.

„Venim cu informații de ultimă oră și vești bune pentru tot ce înseamnă AFC Hermannstadt și fotbalul sibian! Cu puține momente în urmă, finanțatorii FCH au ajuns la o înțelegere cu familia Reghecampf, care se va implica în clubul nostru atât pe plan financiar, cât și pe plan sportiv. FCH intră astfel într-o nouă etapă la nivel de organizare administrativă, în care se anunță investiții importante pe termen lung.

Avem acum un suflu nou, care dă un plus valoric clubului! Ne bucură prezența doamnei Anamaria Prodan Reghecampf în calitate de investitor în proiectul nostru!”, se arată în comunicatul emis de Hermannstadt la începutul lunii iunie.

Urmăriți Impact.ro și pe