Gigi Becali, măsuri speciale la FCSB! Ce antrenamente le propune jucătorilor în timpul carantinei

Marian Cărăvan 19.03.2020, 16:13
Gigi Becali, măsuri speciale la FCSB! Ce antrenamente le propune jucătorilor în timpul carantinei

Gigi Becali iese din tipare și vine cu măsuri speciale la FCSB, în plină criză epidemiologică. Finanțatorul le propune jucătorilor antrenamente în timpul carantinei, după ce în urmă cu câteva zile luase decizia suspendării ședințelor de pregătire colectivă.

Gigi Becali, măsuri speciale la FCSB! Ce antrenamente le propune jucătorilor în timpul carantinei

După ce a decis sistarea antrenamentelor, Gigi Becali s-a sucit și vrea acum ca jucătorii săi să revină la antrenamente, în ciuda recomandărilor impuse de criza epidemiologică. Finanțatorul FCSB a decis să întrerupă carantina după doar trei zile și să-i cheme pe jucători la antrenamente, însă a impus câteva reguli care par bizare la prima vedere.

„Acum nu mai facem antrenamente, dar le vom începe din nou. Legea spune să nu stai la mai puțin de un metru de cineva și să nu fie mai mult de 50 de persoane într-un loc. Asta înseamnă că nu ai voie la dușuri, la vestiare și-n sala de mese.

Dar poți face antrenamente fizice. Dacă le dai jucătorilor să facă acasă, nu le fac. Unde să facă? Într-un apartament de 20 de metri pătrați?”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție telefonică în emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Dezastru pentru jucătorii din Liga 1! Ce tăieri salariale urmează din cauza întreruperii campionatului
Gigi Becali îi vrea pe jucători la antrenamente, în plină criză epidemiologică

LA FCSB tot Gigi Becali face legea. „Jucătorii vor sta la 6 metri unul de celălalt”

Latifundiarul din Pipera a mai spus și ce fel de antrenamente se vor face la vicecampioana Ligii 1 de acum înainte, dar și ce trebuie să facă neapărat jucătorii pentru a nu fi trimiși acasă, iar în carantina.

„Îi chem să facă pregătire fizică și să stea la 5 metri unul de celălalt. Nu facem antrenament cu mingea, că asta înseamnă să existe contact. Doar pregătire fizică. Vorbim cu ei și o să înțeleagă.

O să merg și eu să văd. Dacă jucătorii dau mâna între ei, oprim tot și îi trimitem acasă, să facă acolo pregătire. Îi întrebăm dacă vor să se pregătească în aer liber, ca un om normal, sau în aer închis într-o cameră de 20 de metri pătrați.

Vom respecta legea. Jucătorii vor sta la 6 metri unul de celălalt. După ce termină, vor pleca acasă. Fiecare mănâncă și face duș la el acasă!”, a mai spus Becali, la același post de televiziune.