Gigi Becali, mărturisire sinceră despre Diana Șoșoacă. “Zice adevărul, dar e femeie”

Iancu Andreea 04.05.2021, 15:58
Gigi Becali, mărturisire sinceră despre Diana Șoșoacă. “Zice adevărul, dar e femeie”

Chiar dacă susține că s-a retras din viața politică, concentrându-se doar pe afacerile sale din domeniul fotbalistic, Gigi Becali nu se poate ține departe de lumina reflectoarelor și chiar reușește să uimească cu o declarație recentă despre senatoarea Diana Șoșoacă. Latifundiarul din Pipera a recunoscut că o admiră pe avocată însă susține că există și un aspect care îi displace. Totodată, Becali a făcut o serie de remarci și la adresa partidului AUR și liderului său, George Simion.

Ce părere are finanțatorul FCSB despre AUR și Diana Șoșoacă

Gigi Becali a încercat să fie echidistant în caracterizarea făcută lui George Simion și senatoarei Diana Șoșoacă, însă în final pe liderul AUR l-a lăudat, în timp ce despre avocată a avut și câteva nemulțumiti. Într-un interviu recent, cu ocazia sărbătorii Paștelui ortodox, finanțatorul FCSB a descris scena politică, aducând în discuție părerea bună pe care o are față de George Simion, pe care îl consideră un personaj politic echilibrat, cuminte, pe care însă nu îl urmărește neapărat la TV pentru că nu mai obișnuiește să se uite. În ultima perioadă, Becali a încercat să se țină departe de politică și de lumina reflectoarelor.

Ți-am spus nu mai vreau să aud de politică. Politică gata la revedere, Doamne iartă-mă! Eu nu știu cum să fug, dacă zice: ieși dintre ei și osebiți-vă! Adică să intru în ei? Dacă zice să ies din ei, cum să intru în ei? Dacă vreți, cei de la AUR s-a creat o zonă de oameni care captează. Da, sunt adevărați, ăla cum îl cheamă, președinte. George Simion. Îmi place mult de el, cuminte, echilibrat, dar nu mai mă uit la TV eu, a declarat Gigi Becali la România TV.

Ce spune Gigi Becali despre senatoarea Diana Șoșoacă
Gigi Becali nu are o părere foarte bună despre Diana Șoșoacă

Gigi Becali, despre Diana Șoșoacă. “Zice adevărul, dar e femeie”

Dincolo de caracterizarea frumoasă pe care i-a conturat-o liderului AUR, despre Diana Șoșoacă, Becali nu a avut doar cuvinte de laudă. Acesta a precizat că apreciază faptul că avocata nu se lasă manipulată, spunând lucrurilor pe nume, însă nu este de acord cu modul în care se manifestă senatoarea. În plus, Gigi Becali consideră că pentru o femeie este total nepotrivit să apari în posturile în care a fost văzută de nenumărate ori Diana Șoșoacă.

Ea săraca … mie la început mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu pentru că unei femei nu-i stă bine să facă așa ceva. Adică … după aia a început să mai și danseze … îmi pare rău de ea că-mi place de ea, dar îmi pare rău de ea că n-o votează lumea. Zice ea, săraca, a luat avântul ăla așa, dar nuuu! Ea zice corect ce zice …. zice bine ce zice, ea zice adevărul și nu e manipulată, dar numai că e femeie. Și nu numai că e femeie. Trebuie să ai o atitudine când ești femeie, și mai ales când ești senator. Ea deja a depășit o linie! Adică deși spune adevărul mai face și puțin circ și nu poți ca femeie să faci circ, că dacă faci circ nu le place la oameni circăreala, a mai spus Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI