Gigi Becali, jigniri pentru un fotbalist cu 24 de selecții în naționala României. ”Dacă nu îl luam eu, ajungea să lucreze cu roaba”

Cristian Cojocaru 11.05.2021, 20:55
Gigi Becali, jigniri pentru un fotbalist cu 24 de selecții în naționala României. ”Dacă nu îl luam eu, ajungea să lucreze cu roaba”

Latifundiarul Gigi Becali, i-a adresat jigniri unui fotbalist de la Academica Clinceni, în urma egalului obținut împotriva FCSB. Mijlocașul nu a scăpat de furia patronului roș-albaștrilor, care a afirmat că ”dacă nu îl luam eu, ajungea să lucreze cu roaba”.

Gigi Becali i-a adus jigniri unui fotbalist

În lupta sa pentru titlu, FCSB a cunoscut anumit piedici din cauza Academica Clinceni. Tabela de marcaj a arătat la sfârșitul meciului scorul de 2-2. Pasatorul meciului a fost Adi Popa, care a oferit o pasă excelentă la primul gol, iar Raul Rusescu, a fost vedeta celui de-al doilea gol. Latifundiarul nu a putut trece cu vederea, astfel că a trecut la atac.

Cel mai atacat dintre cei doi a fost mijlocașul Adi Popa din cauza faptului că a jucat ireproșabil în meciul împotriva FCSB, după cum a afirmat latifundiarul, în timp ce în partida cu CFR, nu ar fi făcut același lucru.

 ”Pe mine m-au bătut jucători pe care eu i-am creat, Rusescu, Popa. Popa, vai de mama lui, cine știe pe unde era acum, dacă nu-l luam eu, pe la ce construcții lucra. El e mic, e forțos, putea să lucreze cu roaba. Așa s-a dus în Anglia și a făcut milioane. Acum vai, să vezi ce-și dădea el viața, ce alerga, ce faci, mă, te bucuri tu împotriva ăluia care te-a creat? Nebunule”, a răbufnit Gigi Becali la AS.ro.

Adi Popa a fost asupru criticat de fostul sau patron
Adi Popa a fost asupru criticat de fostul sau patron

Cristi Tănase a scăpat de ochiul critic al patronului FCSB

Raul Rusescu, a intrat la rândul său în vizorul lui Gigi Becali, fiind acuzat de latifundiar că lovitura liberă a fost una slabă, în partida cu CFR, în timp ce bucuria i s-a putut vedea pe față, atunci când a marcat în poarta roș-albaștrilor.

”Și dacă tu, Rusescule, bați la mișto lovituri pe jos și unde ai jucător culcat cu CFR-ul, și te bucuri așa de tare, pupi inelele când dai gol la ăla care te-a creat. La vrăjeală face (n.r. – când i s-a zis că nu s-a bucurat). Când am văzut că bate el cu CFR m-am bucurat, dar el a bătut pe jos când era jucător culcat. De ce bați, mă, acolo? A dat încet, acolo așa. Păi, ce faci, măi, Rusescule?”, a mai spus Becali.

Chiar dacă fostul jucător al FCSB în perioada 2019-2020, Adi Popa, precum și Rusesu au fost aspru criticați, Cristi Tănase a scăpat basma curată de furia lui Becali.

 ”Tănase e mai altfel, nu știu. Dodel e mai caracter. Dodel a avut și în primul meci, a avut-o în careu, a vrut să dea la poarta, nu a dat, a făcut la mișto, a pasat. Dodel are altfel de caracter. Dodel și aseară a avut-o, iar, singur cu poarta și a dat la mișto”, a afirmat Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI