Gigi Becali își construiește o biserică lângă casă. Cum arată locașul de cult

Redacția IMPACT 12.05.2020, 16:31
Gigi Becali își construiește o biserică lângă casă. Cum arată locașul de cult

Gigi Becali este hotărât să pună bazele unei biserici foarte aproape de locuința sa. În plină pandemie de COVID-19, omul de afaceri vrea cu orice preț ca lucrările la acest lăcaș de cult să nu se oprească.

În ce stadiu este construcția bisericii ridicată de Gigi Becali

Credința nezdruncinată în Dumnezeu l-a determinat pe Gigi Becali să își dorească să construiască o biserică, ce va fi localizată chiar la doi kilometri de locuința sa. Latifundiarul din Pipera își dorește care termenul final de livrare a construcției să fie chiar acest sfârșit de an, motiv pentru care, nici în perioada pandemiei, lucrările nu au încetat.

Publicația Click a surprins câteva imagini cu locașul de cult din Pipera, finanțat de Gigi Becali și Luminița Becali, soția omului de afaceri. Lucrările se află în stare avansată, cu atât mai mult cu cât muncitorii au lucrat intens în această perioadă.

Foto: Mihai Ionescu via Click
Foto: Mihai Ionescu via Click.ro
Sursa foto: Click.ro
Sursa foto: Click.ro

În contextul acestor vremuri de criză pe care România, dar și întreaga lume le traversează în urma răspândirii coronavirusului, Gigi Becali a recurs la mai multe gesturi de mărinimie, pe care le-a făcut prin intermediul mai multor donații. Prin intermediul acestora, finanțatorul FCSB a oferit echipamente sanitare, dar și diverse medicamente pentru Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală. Mai mult, celebrul latifundiar spune, în urmă cu câteva luni că a livrat mai multe ajutoare, unele îndreptate către spitale (măști), iar altele îndreptate către nevoile bătrânilor nevoiași.

„Nu se poate așa ceva în spitale. Nici măști nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc niște măști la Craiova și la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac…Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani și duc mâncare la oamenii bătrâni”, spunea Gigi Becali la sfârșitul lunii martie.

Urmăriți Impact.ro și pe