VIDEO

Gigi Becali i-a dat „libertate totală” lui Nicolae Dică, dar i-a transmis un ordin încă din prima zi. „Florinel Coman trebuie să joace. Am dat trei milioane de euro pe el”

Sorin Barbu 26.07.2022, 13:14
Gigi Becali i-a dat „libertate totală” lui Nicolae Dică, dar i-a transmis un ordin încă din prima zi. „Florinel Coman trebuie să joace. Am dat trei milioane de euro pe el”

Gigi Becali a uitat după doar câteva minute că i-a promis lui Nicolae Dică „libertate totală” și i-a dat un ordin chiar din prima zi: Florinel Coman să aibă asigurat locul de titular. Motivul? A costat trei milioane de euro, iar patronul vrea să-și recupereze banii pe care i-a investit.

Gigi Becali, primul ordin pentru Nicolae Dică: Florinel Coman, titular

Gigi Becali și-a găsit rapid antrenor după demisia lui Toni Petrea. A negociat cu Nicolae Dică și în câteva ore s-a rezolvat problema. Tehnicianul a acceptat oferta, doar după ce i s-a promis că patronul nu se va amesteca la echipă.

Eu nu m-am băgat niciodată peste antrenor la formarea primului 11. Niciodată! Aaa, că m-am băgat după aceea, în timpul meciului, dacă nu-mi plăcea cum merge echipa, așa este. M-am băgat. Dar, niciodată nu am impus primul 11.

Așa mi-a spus și Dică acum. Mi-a cerut să-l las o perioadă ca să demonstreze. I-am spus că o să-l las să decidă ce vrea până la finalul turului sezonului: 15 etape. Dacă atunci va fi pe primul loc sau, acolo, aproape de CFR Cluj și de Craiova, la un punct, două diferență, atunci va fi bine. Ne vom bate la campionat cu CFR și cu Universitatea Craiova, nu cu Rapid. Dacă nu va fi așa, atunci voi interveni eu din nou”, a spus Becali, marți, la conferința de presă de la Palat.

Gigi Becali i-a promis antrenorului că 15 etape va avea „libertate totală”. S-a răzgândit rapid și a spus că Octavian Popescu trebuie să joace pe alt post pentru ca în prima echipă să-și facă loc Florinel Coman, fotbalistul pe care l-a transferat de la Viitorul lui Gică Hagi cu trei milioane de euro.

„Eu nu mă bag… Bă, Florinel Coman trebuie să joace! Altfel nu ai cum… Am dat trei milioane de euro pe el și trebuie să-mi recuperez banii. I-am mai dat și lui un milion de euro salariu. Asta înseamnă patru milioane de euro. Dacă dăm așa milioanele, de unde să mai recuperăm?”, a declarat Gigi Becali.

Patronul FCSB a avut mai multe oferte pentru Florinel Coman: Sporting Lisabona  a oferit șapte milioane de euro, iar Orlando City a propus 9 milioane de dolari. Gigi Becali le-a refuzat pe amândouă.

Nicolae Dică va debuta pe banca FCSB în meciul cu Saburtalo de joi, returul din turul doi preliminar al Europa Conference League.

Urmăriți Impact.ro și pe