Gigi Becali, declarații despre tratamentele sale inovative: „Se găsesc doar la mine, acum în România. Sunt din Ucraina”

Stan Filon 18.01.2021, 08:51
Gigi Becali, declarații despre tratamentele sale inovative: „Se găsesc doar la mine, acum în România. Sunt din Ucraina”

Gigi Becali este foarte implicat în lupta împotriva coronavirusului! Milionarul a ajutat foart mulți pacienți de coronavirus care i-au cerut ajutorul. Latifundiarul din Pipera a sărit în ajutorul multor vedete care au contractat temutul virusul și a tratat pe toată lumea.

Cum tratează Gigi Becali coronavirusul

Gigi Becali și-a vindecat verii de coronavirus, a oferit tratamentul de la clinica sa pentru Ioan Niculae,dar și pentru tatăl lui Marius Şumudică, Leo Grozavu sau Anamaria Prodan Reghecampf.

Gigi Becali are propriul său spital, unde a adus medici români din afara țării. Sunt adevărați profesioniști, iar infecția de coronavirus este anihilată în clinica respectivă. Gigi Becali susține că folosește un medicament foarte ieftin, dar extrem de eficient. Într-un interviu pentru ziare.com, Gigi Becali a dezvăluit şi care sunt medicamentele folosite în tratamentul împotriva noului virus.

Cum trateaza Gigi Becali coronavirusul
Cum trateaza Gigi Becali coronavirusul

”Cum ai vindeca un om cu 10 lei”

„Eu am doctori la clinica mea pe care i-am adus de afară, studiau în străinătate. Sunt români şi le dau 4000-5000 pe lună. Ei mi-au spus despre aceste tratamente pentru că se făceau studii pe afară. Cel mai bun este ivermectina. Se găseşte doar la mine, acum în România. E din Ucraina, dar nu îl aduc eu. Îl cumpăr aici. Eu am ivermectină ser. Ivermectina pastilă e slabă.

Este şi ieftină, cum ai vindeca un om cu 10 lei. Când a existat pe piaţa din România s-a luat imediat, la început. Acum nu mai există. Am doar eu. Ei vor să consume lumea Remdesivir pe care au dat zeci de milioane şi nu e bun pentru COVID. Ivermectina este cel mai bun tratament, pe lângă arbidol.

Am 40.000-50.000 de flacoane în vamă şi nu îmi dau voie să intre în România, nu am primit aprobare scrisă de la Ministerul Sănătăţii. Am vorbit cu un lanţ de farmacii să îl băgăm fără adaos ca să poată şi omul de rând să cumpere aceste pastile”, a declarat Gigi Becali pentru ziare.com.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...