Gigi Becali, decizie finală în privința lui Claudiu Keșeru: „Primele patru meciuri el le-a câștigat”

Andrei Cezar 03.01.2022, 10:17
Gigi Becali, decizie finală în privința lui Claudiu Keșeru: „Primele patru meciuri el le-a câștigat”

Răsturnare de situație în privința lui Claudiu Keșeru. Deși a declarat în repetate rânduri că dorește să rezilieze contractul cu atacantul de 35 de ani, Gigi Becali s-a răzgândit în ultima clipă și a declarat că acesta va continua la FCSB.

Finanțatorul roș-albaștrilor a mărturisit că plănuiește ca în această iarnă să le rezilieze contractele jucătorilor care au salarii foarte mari. Unul dintre ei a și plecat. Este vorba de Constantin Budescu.

Gigi Becali îl păstrează pe Claudiu Keșeru la FCSB: „Ne poate ajuta în continuare”

Constantin Budescu și Claudiu Keșeru au intrat pe „lista neagră” a finanțatorului roș-albaștrilor după mai multe meciuri în care au avut evoluții sub așteptări. La decizia de a se despărți de aceștia au contribuit și salariile mari pe care le aveau: 20.000 de euro, respectiv 25.000 de euro.

„Budi” a semnat deja rezilierea contractului cu FCSB și a primit în schimb 150.000 de euro, bani care reprezintă patru salarii neplătite aferente lunilor septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie (80.000 de euro) și un „bonus” pentru semnarea rezilierii (70.000 de euro).

În ceea ce-l privește pe Claudiu Keșeru lucrurile erau puțin mai complicate. Jucătorul care a împlinit recent 35 de ani evoluase deja în acest sezon pentru două echipe: Ludogorets și FCSB și nu mai putea să semneze cu o a treia formație.

Gigi Becali a hotărât în cele din urmă să îl păstreze pe Keșeru, iar la decizia latifundiarului a contribuit startul bun de campionat pe care l-a avut atacantul orădean.

Claudiu Keșeru nu pleacă! Mai avem nevoie de Keșeru. El a făcut și lucruri bune la FCSB, a făcut jocuri bune la început. Primele patru meciuri el le-a câștigat. Ne poate ajuta în continuare. Budescu a plecat deja, el nu ne mai putea ajuta”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

În cel de-al doilea său „mandat” în tricoul roș-albaștrilor, Claudiu Keșeru a marcat patru goluri în primle cinci meciuri jucate: cu Dinamo, FC U Craiova, Academica Clinceni și CS Mioveni.

Însă după reușita de la Buzău cu Mioveni, de pe 16 octombrie, atacantul vicecampioanei nu a mai reușit să înscrie niciun gol, deși a mai bifat încă opt partide. În precedenta sa experință la FCSB, în perioada 2014-2015, Claudiu Keșeru a înscris 20 de goluri în 34 de meciuri jucate.

Pe cine ar fi adus Becali în locul lui Keșeru

În cazul în care atacantul orădean s-ar fi despărțit în această iarnă de FCSB, roș-albaștrii aveau pregătită o variantă de rezervă pentru înlocuirea acestuia. Bogdan Stancu (34 de ani) s-a despărțit în această iarnă de divizionra secundă din Turcia Eyupspor și era pregătit pentru o nouă „aventură” în tricoul vicecampioanei.

„Motanul” a mai evoluat pentru Steaua (actuala FCSB) în perioada 2008-2011. În cele 95 de pertide jucate, Stancu a marcat 41 de goluri și a oferit 12 pase decisive.

Bogdan Stancu are o cotă de piață de 375.000 de euro, potrivit Transfermarkt. În 2011, Gigi Becali a obținut în schimbul său 5 milioane de euro după transferul acestuia la Galatasaray.

Urmăriți Impact.ro și pe